FOTO by Momax

Dekor

Vrtna garnitura u lila nijansi – to zovemo pravom ženskom ljetnom garniturom!

Antonija Andabak 21. lipnja 2020.

Momax garnitura idealna je za ispijanje kavice s najboljom frendicom!

Upravo smo našli način kako ćete u spomenutim ritualima uživati još intenzivnije! Svi znamo da je prezentacija jela i pića vrlo bitna gostima, sve izgleda mnogo ukusnije, a gosti su nerijetko oduševljeni pripremom i serviranjem ića i pića, no istu stvar možete postići i pravilnijim odabirom namještaja u kojem ćete ipak provoditi značajan dio vremena.

Pronašli smo savršen, simpatičan “girly” vrtni namještaj u kojem će dojam ispijanja jutarnjih kavica ili večernjih koktela biti još bolji!

Mömax vrtna garnitura koju čine dvije stolice i okrugli stolić, dolazi u lila nijansi i time ju čini veoma ljupkom, rekli bismo-pravom ženskom, osobito kada ju uredite detaljima poput jastučića za stolice, vaze s cvijećem, a na stol stavite domaće pečene kolačiće.

S obzirom na to da je garnitura rađena u jednostavnijem dizajnu, čistih linija, ista ne zauzima mnogo prostora, stoga će svoje mjesto naći i na manjim balkonima, no idealno će pristajati u vrtu, okružena cvijećem i prirodnim izvorom svjetla.

Večer će pružiti poseban štih u okruženju lanterni i lampica koje također možete naručiti iz udobnosti svoga doma.

Cijena lila vrtne garniture iznosi 499,00 kn i trenutno se nalazi na sniženju, isplati se imati je! Neka vam vaša jutra, uz ovu garntinuru budu još posebnija!