FOTO by IMDb

Film

Vrisak – pogledajte trailer za peti nastavak megapopularnog horor filma

admin 13. listopada 2021.

Uskoro slavimo 25 godišnjicu franšize i dolazi nam peti nastavak

Devedesetih godina nagledali smo se obilje trash horor filmova, ali ipak jedno je ime obilježilo kraj dvadesetog stoljeća svojim filmovima koji su nas strašili čitavo desetljeće. 

Wes Craven bio je daleko ispred svog vremena kada je svojim gledateljima servirao horor filmove, te su mu sasvim legitimno nadjenuli nadimak kralj strave. Film Vrisak pamtimo svi, a sada kako se približavamo 25. godišnjici postojanja s nestrpljenjem iščekujemo izlazak petog nastavka franšize. 

Za samo nekoliko mjeseci opet se vraćamo u Woodsboro.

“Hello Sidney.”

Iako još uvijek nema mnogo detalja o petom nastavku znamo da se Sidney Prescott (Neve Campbell) vraća kući u sred novog niza ubojstva maskiranog ubojice. Vidjet ćemo neka poznata lica poput Gale Courteney Cox i šerifa Davida Arquettu Dwighta, poznatijeg kao ‘Dewey’. Marley Shelton vraća se u ulozi Judy Hicks iz četvrtog nastavka.

Pridružit će im se i nekoliko novih imena poput Melisse Barrer, Jenne Ortege, Jacka Quaida, Masona Goodinga, Jasmine Savoy Brown i Dylana Minnette.

Iako se Williamson vratio kao izvršni producent, bit će ovo prvi nastavak koji neće režirati pokojni, veliki Wes Craven.

“Prije gotovo 25 godina kada sam napisao Scream, a Wes Craven ga oživio, nisam mogao niti zamisliti trajni utjecaj koji će to imati na vas, obožavatelje. Uzbuđen sam što smo se vratili u Woodsboro i što ćemo ponovo uživati u jezi i stravi tog malog naselja” – napisao je Williamson na Twitteru.

Peti nastavak filma Vrisak dolazi u Cinestar Cinemas kina 13.01.2022. godine.