FOTO by Dimension Films

Film

Vrisak 5! Kultni Ghostface se vraća na filmska platna

Krešimir Šustić 03. kolovoza 2020.

Jeste li spremni za novi nastavak omiljenog horora?

Neki filmski klasici zauvijek ostaju u našim sjećanjima kao najbolje stvari koje su se desile u filmskoj industriji, neovisno o tome jesu li nas očarali likovi ili zanimljiva radnja koja nas je držala napetima skroz do završetka.

Među njih se smjestila i kultna horor franšiza, Vrisak, koja se smatra jednom od najboljih u tom žanru, a prvi dio je bio zabranjen za gledanje svim mlađima od 17. godina.

Glumica Courteney Cox, koja se proslavila ulogom Monice u seriji “Prijatelji”, glumila je novinarku Gale u prva četiri nastavka, a prije dva dana se pohvalila objavom na Instagramu kako se veseli povratku na set ovog klasika.

View this post on Instagram

@screammovies @spyglassmediagr @paramountpics

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Podijelila je video ikonične maske Ghostface sa zloslutnom glazbom koja svira u pozadini, te tim putem razveselila sve vjerne obožavatelje koji nestrpljivo očekuju nove zavrzlame u životima omiljenih likova.

Petica je nastavak franšize, pa tako postoji mogućnost da se vrati i glavna glumica koja je uspjela izvući živu glavu ubilačkom pohodu Ghostfacea.

Snimanje filma trebalo bi početi ove godine, a na filmskim platnima se očekuje u 2021. godini kada ćemo se s veseljem vratiti u omiljene kino dvorane uz veliku porciju kokica i nachosa.

Moramo vam priznati da se veselimo novom nastavku, te s nestrpljenjem iščekujemo nove pothvate jednog od ‘najrazvikanijih ubojica’ svih vremena.