FOTO by House

Moda

Vrijeme je za kupnju novog „ugly Christmas sweatera“!

Viktoria Šafranić 14. prosinca 2021.

Božićni džemperi zaokupirali su izloge trgovina, a nas se jedan posebno dojmio…

Kada vidimo ovo tmurno vrijeme, sve što želimo je zavući se u svoja četiri zida i prepustiti se cozy blagdanskoj atmosferi. Božićni filmovi, blagdanske pjesme i zamamni mirisi koji asociraju na najljepše vrijeme u godini, prožimaju sva naša osjetila.

Ako vam ni to nije dovoljno već želite biti potpuno nadahnuti blagdanima, vrijeme je za kupnju ugly Christmas sweatera.

https://www.instagram.com/p/CXUqXY2N7DT/

Poznati high street brend House šarmirao nas je ponudom preslatkih primjeraka. Iako ih najradije nosimo u vlastitom domu, nitko vam neće zamjeriti ako se u istima pojavite na poslu (možda ne u banci) ili u shopping centru. Štoviše, nasmijat ćete svaku osobu koja vam dolazi ususret jer ovi medeni motivi mogu samo podići raspoloženje.

Tu su snježne pahulje, najdraži sob Rudolf, Djed Božićnjak, božićna drvca, polarni medo, neizostavan Grinch, kao i neki cartoon likovi koji se pojavljuju u blagdanskom štihu, kao što su Donald Duck, Zekoslav Mrkva i slično.

Ako još niste smislili originalan poklon za Božić, matching puloveri su uvijek dobra ideja za vas i jaču polovicu. Također, dječica će biti impresionirana ovim darom jer House džemperi pršte bojama.

U nastavku izdvajamo za svakoga ponešto, od ugly sweatera do hoodica i dolčevita u najšarmantnijem izdanju:

Sve džempere možete pronaći na LINKU!