FOTO by Mango

Odjeća

Vrijeme je da se počastite! 15 Mango haljina na sniženju do 199,00 kuna!

Antonija Andabak 31. prosinca 2021.

Bogata galerija zove da potražite svoju idealnu haljinu...

Privlačnost haljina leži u tome što se lako nose i u činjenici da ne zahtijevaju malo ili nimalo stiliziranja. To svakako vrijedi ljeti. Međutim, zimi to postaje malo izazovnije jer se morate boriti s hladnoćom, a slojevito odijevanje je ključno.

Iako možda više volite traperice i hlače s džemperom koji su po vama daleko praktičniji od haljina, postoje razni styling trikovi koje možete iskoristiti kako biste haljinu učinili atraktivnijom zimi, a u nastavku ih imate na jednom mjestu čak 15 iz Manga!

Odlučite li se za crnu haljinu, možete ju koristiti kao pametan slojevit komad i nositi preko roll-neck-a ili majica dugih rukava. Haljina, blejzer i čizme bit će trojac koji vam neće trebati nikakvo predstavljanje, ali to je klasičan zimski outfit koji će uvijek izgledati elegantno.


Ključ toga da haljina bude vaš top izbor zimi je pravi par čizama, a u nastavku je nekoliko ideja koji izgledaju nevjerojatno, uključujući glomazne čizme, krem ​​čizme do koljena i bijele gležnjače. 

Ako vam treba inspiracija za styling, nastavite s pomnim čekiranjem galerije u kojoj ćete zasigurno naći inspiraciju kako kombinirati ove haljine na sniženju.

Nekoliko kriterija smo željeli ispuniti kako biste još lakše donijeli odluku o kupovini. Haljine su morale biti cjenovno prihvatljive, nosive zimi uz visoke čizme ili gležnjače, te haljine koje ćete bez problema nositi i za proljeće.

Osim toga, uzorci su im neutralni i zagasitijih boja širokog spektra nijansi, uzoraka i krojeva.

Bogata galerija zove da potražite svoju idealnu haljinu online ili u trgovinama Manga diljem Hrvatske.