FOTO by Oysho

Moda

Vremenska prognoza narednih dana pokazuje pahulje! Pripremite se za snježne radosti uz Oysho buce!

Krešimir Šustić 01. prosinca 2020.

Modeli s krznom zbog kojih jedva čekamo prve pahulje

Budući da smo puni radosti zakoračili u posljednji mjesec u godini i uskoro nas očekuje prava zima, vremenska prognoza pokazuje mogućnost padalina, točnije snijega.

Kada se bajkovite bijele pahulje počnu spuštati na tlo, osjećamo se sretnima i uživamo u božanstvenim filmskim prizorima koje uzbuđeno gledamo s naših prozora.

Samim time počnemo razmišljati o adekvatnoj odjeći i obući koju ćemo uvrstiti u naše modne kombinacije kako bi se zaštitili od niskih temperatura, a pritom izgledali stylish.

Osim prigodnih skafandera koji su must-have snježnog vremena, kapa, šalova i rukavica, potrebno je odabrati čizmice u kojima ćemo bez problema moći uživati u aktivnostima na snijegu.

Švrljajući web shopovima omiljenih high street brendova, naišli smo na zanimljivi ponudu iz Oysha koja nas je totalno oduševila i zbog koje jedva čekamo prve pahulje.

Dva modela preslatkih buca su definitivno sve ono što nam treba u privatnoj kolekciji jer osim što su izrazito udobne, izgledaju baš poput primjeraka koje možemo vidjeti na pariškim ulicama.

499,90 kn

Dolaze u crnoj i neutralnoj bež boji s dodatkom toplog i mekog krznenog materijala koji će osigurati svu potrebnu zaštitu, ali i dodati dozu slatkoće.

499,90 kn

Odlično pristaju uz haljine i kapute, krznene jakne i omiljeni par traperica u casual kombinacijama ili onim stvorenima za grudanje, sanjkanje i pravljenje snjegovića.