Vreća za sjedenje i jumpsuit u jednom? Ovaj će se proizvod svidjeti nepopravljivim ljenjivcima!

Engineer 06. svibnja 2019.

Ustani, sjedi, odmori, lezi...tako nekako ćete provoditi dane u ovom urnebesnom odijelu s našivenom vrećom za sjedenje!

Pripremite se za kupovinu ultimativnog grijeha zadovoljstva! Na tržištu pojavio jumpsuit i vreća za sjedenje koji imaju nešto zajedničko-nevjerojatnu udobnost. Od sada možemo u tren oka obući odijelce, osjećati se nesputano te paralelno sjesti bilo kada, bilo gdje.

Očito, neki ljudi imaju potrebu sjesti koliko god je to puta moguće i koliko god situacija dozvoljavala, a sada je došlo njihovih pet minuta. Ovaj neuobičajen proizvod nesumnjivo pobuđuje želju za odmaranjem, željeli mi to ili ne.

Doslovno nas sam pogled na jumpsuit zelene (opuštajuće) boje s našivenom ogromnom vrećom za sjedenje, tjera u relaksirajući mood, i dok se neki zbunjeno češkaju po glavi, neki već odrađuju prve narudžbe.

Sigurni smo da je teško odoljeti ovom jumpsuitu od flisa kojeg biste najradije obukli na posao i udobno sjedili za radnim stolom ili čekali u beskonačnom redu. Više nećete imati neugodnu situaciju na tulumima kada ostanete bez stolice, jer ju sada uvijek nosite sa sobom!

Na internetu se pojavila šala da će s ovim proizvodom konačno osjetiti kako je biti u koži Kim Kardashian…dežurne šaljivdžije su doista našli trenutak isticanja svog smisla za humor.

Kada smo već kod humora, jesmo li spomenuli da se ovaj proizvod našao na listi prvoaprilskih šala na web stranici ThinkGeek? 

Kako bilo, sigurni smo da će se uskoro pojaviti dizajneri koji će ovu originalnu ideju pretvoriti u realnost! Mi strpljivo čekamo!