FOTO by Instagram

Poznati

Vratimo dostojanstveno starenje! Poruka koja se pojavila nakon što su mediji posramili izgled supermodela 90-ih, Linde Evangeliste!

Antonija Andabak 29. listopada 2021.

Hoće li prirodna ljepota uskoro biti IN?

Prije mjesec dana, svi svjetski tabloidi danima su pisali o izgledu sada 56-godišnje Linde Evangeliste, supermodela 90-ih koji je žario i palio svim modnim pistama i naslovnicama časopisa!

Ako kojim slučajem niste popratili vijest, kratko ćemo Vas podsjetiti i reći da je Linda, ulaskom u pedesete odlučila ukloniti salo, no tretman je pošao po zlu i Linda je kako tvrdi: “trajno unakažena” izraženijim masnim stanicama no što su bile prije.

Zbog neuspjelog zahvata koji je rezultirao njenim gorim izgledom lica i tijela, odlučila se posve povući iz javnog života.

Linda je čak pokušala popraviti stvar bolnim beauty tretmanima, no isti nisu rezultirali ništa boljom situacijom. Zbog svega toga, bivša manekenka postala je depresivna i još gore, tema izrugivanja na društvenim mrežama u komentarima, kao i isticanjem njenog “lošeg” izgleda na modnim portalima.

Jedan je takav stao u njenu obranu i nedavno izašao s člankom u kojem stoji kako su oduvijek bili fascinirani Lindom, njenim izgledom, kratkom kosom i strukturom lica kakva se i tada rijetko viđala u svijetu mode. Bila je jedinstvena svojom sposobnošću preobrazbe pred fotoaparatom ali i izjavom da ne ustaje iz kreveta bez ponude od 10.000,00$.

Ipak, odlučili su napad na nju iskoristiti kako bi naglasili da se pod hitno treba promovirati prirodno starenje, a Lindi su poručili da izgleda dobro, atraktivno i interesantno, da nitko ne ostaje zapanjujuće lijep zauvijek, te da izađe i živi svoj život.

Možemo zaključiti da u svijetu gdje mlade žene sve ranije posežu za estetskim operacijama, ne bi li imale što veće usnice, što manji nos i postigli popularni cat-eye, čime zapravo postižu sada već uniformirani izgled, mediji trebaju posegnuti za svojim oružjem i početi pisati o prirodnim ljepoticama koje prihvaćaju starenje i pojavu bora kao prirodan proces, a kojih je iskreno…sve manje.