FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Vraćamo se bezvremenskim prugicama u obliku Tommy Hilfiger modnih dodataka!

Daria Lovrić 15. svibnja 2023.

Donosimo najljepše prugaste torbice za svaki dan u režiji popularnog brenda!

Naša wish lista za proljetnu sezonu 2023. upravo je uvećana za nekoliko novih artikala. Naime, unutar nove Tommy Hilfiger kolekcije pronašli smo stylish modele torbica koje krase bezvremenske prugice u bijeloj i prepoznatljivoj Tommy tamnoplavoj boji.

Tommy Hifliger torbica s prugicama 1
€89.90

Američki modni brend svojim je modnim kreacijama, koje su uvijek u skladu s najnovijim trendovima, zaludio ljubitelje mode diljem svijeta.

Tommy Hifliger torbica s prugicama 2
€79.90

Ususret toplijem periodu, iako nas zadnjih par dana vrijeme ne mazi, presložili smo svoje ormare i prepustili se dominaciji pastelnih i jarkih boja, cvjetnom printu, točkicama i prugicama.

€169.90
€159.90

Bezvremenske prugice – proljetni trend koji stoji svakoj ženi!

Prugice su savršen odabir u toplom periodu, posebice u kombinaciji mornarsko-plave i bijele boje, a krase naše odjevne kombinacije, obuću i modne dodatke.

Unutar Tommy Hilfiger kolekcije modnih dodataka pronašli smo osam stylish modela za svaki dan koje možete nositi u gotovo svim prigodama.

Tommy Hifliger torbica s prugicama 3
€169.90

Naš favorit su male crossbody torbice koje su idealan izbor za svakodnevni odlazak na posao, večernji izlazak ili odlazak u grad. Odlično će izgledati u tandemu s omiljenim jeans komadima, ali i haljinama s volanima od popelina.

€109.90

Nadolazeće vikende provodit ćemo u prirodi u odlasku na jednodnevne izlete, stoga obavezno škicnite Tommy Hilfiger ruksak koji je dovoljno prostran kako bi u njega stalo sve što vam je potrebno, čak i ako planirate prenoćiti.

€189.90
€149.90

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu kolekciju accessoriesa s prugicama škicnite putem Tommy Hilfiger web trgovine.