FOTO by Netflix

Zabava

Vraćaju se Teletubbiesi! Pogledajte trailer za nove epizode

admin 19. listopada 2022.

Sunce se ponovno uzdiže...

Teletubbiesi se vraćaju! Dječji program koji je izvorno napravio senzaciju u 90-ima, vraća se na male ekrane, a novi trailer pruža kratak pogled na omiljene likove.

U novom traileru vidimo Tinky Winkyja, Dipsyja, Laa-Lau i Po kako se vraćaju svojim galantnim smicalicama dok lutaju po svom čudesnom svijetu i jedinstvenom domu.

Foto: Netflix

Šareni prijatelji kreću u nove avanture pune čuda dok uče i rastu u ovoj omiljenoj predškolskoj emisiji

Svi koji su upoznati s ovim naslovom prepoznat će poznate elemente poput Sunca s dječjim licem i prepoznatljive ekrane na njihovim trbuščićima koji otvaraju nove scene.

Teletubbiesi se vraćaju
Foto: Netflix

Već poznatim likovima kao novi dodatak pridružuje se Tituss Burgess koji je priključen kao narator serije. Svaka epizoda uključuje nove, originalne pjesme “Tummy Tales” uz koje će zaplesati cijela obitelj.

Foto: Netflix

Predviđena premijera zakazana je za ponedjeljak, 14. studenog, a nadolazeća sezona Teletubbiesa sadržavat će 26 nastavaka, od kojih će svaki trajati 12 minuta.

Teletubbiesi se vraćaju
Foto: Netflix

Teletubbies predvode sukreator izvorne serije i pisac Andrew Davenport zajedno s kolegicom spisateljicom Catherine Williams. Glavne uloge iza kostima preuzimaju Rachelle Beinart, Rebecca Hyland, Nick Chee Ping Kellington i Jeremiah Krage. Izvršni producenti serije su Kate Bennetts, Maddy Darrall, Steven DeNure, Billy Macqueen i Michael Towner.

Pogledajte trailer i vratite se u djetinjstvo, a prikazivanje kreće na Netflixu u studenom.