FOTO by PR

Elegant

Vraća nam se najinstagramičniji pop up bar! Stiže Corona Sunsets Sessions!

PR 14. lipnja 2023.

Jedva čekamo! Odbrojavanje do ljeta može početi!

Postoji jedna modernija zagrebačka legenda koja kaže kako ljeto u Zagrebu može početi tek kad Corona Sunsets Sessions zavlada krovom Zagrebačkog plesnog centra. Iako će kalendarski već krenuti, ljeto u metropoli ove je godine zakazano za 28. lipnja.

Gdje se  bježi od vrućine gradskog asfalta? Gdje se provode najljepše morske večeri bez mora i gdje se stvaraju najbolje ljetne uspomene? Odgovor je jasan – u Corona pop up baru u kojem je dozvoljeno uživanje uz hladno Corona pivo s kriškom limete i koktelima na bazi Corone…i tako do 30. srpnja.

Prepoznat po posebno osmišljenom interijeru, ovaj rooftop ni ove godine neće iznevjeriti svoje ljubitelje. Najinstagramičnija ljetna destinacija u Zagrebu spremna je iznenaditi nekim dosad neviđenim detaljima uz neizostavne ležaljke i zone koje zovu na chillanje i opušteno druženje koje može potrajati satima. Naravno, kao savršen „dodatak“ ovog čarobnog mjesta iznad grada pokazat će se i zalazak sunca pa stoga ne čudi da je globalno poznati event koji se odvija u našoj metropoli osvojio Zagrepčane, ali i s vremenom postao „place to be“ za sve turiste koji se nađu u gradu.

Ove godine, omiljeno mjesto nudi i poseban DJ program. Tako će Luca Goya, DJ Juky, Symart i Idris biti zaduženi za dobru atmosferu četvrtkom, petkom i subotom od 17 sati do ponoći. Na vama je samo da odlučite hoćete li afterwork druženje ili početak noćnog izlaska započeti ispijanjem hladne Corone ili osvježavajućeg signature koktela s njom.

Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 24 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici (stavim link kad događaj bude live na FB).