FOTO by IMDb

Film

Vraća li se Matthew McConaughey u 3. nastavak filma Magic Mike?

admin 17. veljače 2022.

Uz scene mišića Channing Tatuma možda ćemo gledati i one Matthew McConaugheya...

Vijest koja bi mogla zainteresirati sve ljubiteljice mišića i isklesanih muških torza je ta da je Matthew McConaughey pokazao velik interes za sudjelovanju u trećem nastavku filma Magic Mike.

Još brišemo sline kada smo 2012. i 2015. uživali u striptiz plesovima popularnog filma, gdje su Channing Tatum, Matt Bomer, Adam Rodrigues, Joe Manganiello, i Matthew McConaughey žarili i palili.

Glumačka postava za treći nastavak još nije kompletirana, ali što god dođe – dobro je! Šalu na stranu, mislili smo da su dolazak nastavka i Channing Tatuma u glavnoj ulozi dovoljni, ali nakon što smo pročitali posljednji intervju Matthew McConaugheya za Variety, apetiti su nam porasli.

Glumac je izjavio da bi bio sretan kada bi mogao reprizirati svoju ulogu u filmu “Magic Mike’s Last Dance” čiji je početak realizacije najavljen krajem prošle godine. Čak se obratio Channing Tatumu izjavom – “call me, bro! I haven’t heard from ya!“.

Nakon uzdaha oduševljenja milijuna žena, glumac je spustio loptu na zemlju i rekao da je to sve ideja, da bi prvo trebao pročitati scenarij, ali da želja postoji.

S Matthewom ili bez njega, film dolazi i to je ono što nas veseli, a njegova pojava stavila bi samo šlag na tortu kompletnoj priči oko trećeg nastavka filma “Magic Mike’s Last Dance