Njega kože

Volo – DAROVI PRIRODE IZ MORSKIH DUBINA

Viktoria Mikulić 26. svibnja 2017.

Jadranska spužva poznata je po svojoj beskompromisnoj kvaliteti još od antičkih vremena. Strujanje vode tijelu spužve omogućuje polagan rast zaslužan za njezinu gustu teksturu

Volo spužve Jadranska spužva najnježnije teksture,  poznatija kao fina silk ili fina dalmata, meka je i svilenkasta na dodir, a baršunasti osjećaj na koži pruža najluksuznije iskustvo kupke. Stoljećima je prepoznata kao kraljica među spužvama.

Volo spužve

Volo je brand koji već više od deset godina njeguje 300 godina staru tradiciju spužvarstva na Jadranskom moru. Njegovanje ove tradicije omogućuje suvremenom potrošaču pristup jednom od najintrigantnijih luksuznih kozmetičkih proizvoda podatnog i svilenog dodira – morskoj spužvi. Sretne dobitnice Volo poklon pakiranja su Helena Lena Vidović (paket broj 1), Emily Bosman (paket broj 2) i Ivana Runjić (paket broj 3). 

Jadranske spužve najvišeg ranga kvalitete namijenjene su za upotrebu u njezi tijela i lica. Osim spužvi, Volo brand obuhvaća i liniju proizvoda za kupanje i tuširanje: aromaterapeutske pjene i soli za kupanje te ručno izrađene prirodne sapune. Prirodni sastojci aromaterapeutskih pjena i soli čiste te revitaliziraju kožu, a nježan piling jadranske spužve učinit će vašu kožu njegovanom i mekom poput svile. Volo spužve.

Volo spužve

Prednosti jadranske spužve na kožu:

• Omogućava nježni piling

• Omekšava i nježno čisti kožu

• Potiče prokrvljenost i oksigenaciju kože

• Prirodni je hipoalergen i antiseptik

• Za zdravo i nježno kupanje i tuširanje

• Za njegu tijela i lica

• Za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju

• Pogodna za odrasle i djecu

• Idealna za bebe zbog hipoalergenih svojstava

Spužve se, osim u kozmetici, koriste i u drugim granama industrije te imaju različite namjene. Jadranska spužva je zbog atraktivnog i intrigantnog prirodnog izgleda tražena i kao originalni jadranski suvenir. Lagana je i podatna pa je idealna za transport. Za suvenire koristimo spužve raznih dimenzija i oblika.

Volo spužve

Volo ponuda obuhvaća i prigodna pakiranja koja se sastoje od hidratantne pjene i morske soli za kupanje različitih mirisa te jadranske spužve za cjeloviti doživljaj kupanja ili tuširanja. Ti proizvodi pružaju najveći užitak i luksuz njege tijela te su prepoznati kao idealni pokloni za razne prigode. Volo spužve.

Zbog toga nude i mogućnost izrade “personaliziranih” darovnih pakiranja po željama kupaca.

Uistinu jedinstven poklon za sve dobne generacije!

 

Uskoro Vas nagrađujemo s tri poklon pakiranja koja se sastoje od hidratantne pjene i morske soli za kupanje različitih mirisa te jadranske spužve za cjeloviti doživljaj kupanja ili tuširanja.