FOTO by Instagram @tattooist_basil

Dekor

Volite zimu, prosinac, Božić? Tattoo ideje za sve obožavatelje čarobnog razdoblja!

Viktoria Mikulić 16. studenoga 2022.

Škicnite ove inspirativne tattoo ideje poput snježnih pahulja, božićnog drvca, imele...

Kada stavljamo tetovažu, manje-više ista za sve ima neko značenje, osobito jer smo svjesni da se ne skida baš lako i da ćemo taj trag na svome tijelu nositi dugo, dugo godina.

Netko bira tetovažu na osnovu hobija, netko će istetovirati svoje najdraže godišnje doba ili neki poseban simbol, dok će se netko odlučiti za datum, inicijale drage osobe, poput supruga ili djeteta , a neki će tu posvetu dati svom kućnom ljubimcu.

O ukusima se ne raspravlja, no jedno je sigurno, trebali bismo dobro razmisliti što stavljamo na sebe jer s godinama se mijenjamo i vrlo je moguće da ono što nam je danas bitno, za nekoliko godina više neće biti.

Ususret zimi i kraju godine, mi smo odlučili istražiti tetovaže za sve one koji vole zimu, prosinac, zimske radosti poput sanjkanja, skijanja i snježnih pahulja, kao i sve one zaljubljenike u Božić. Ako volite kraj godine i oduvijek ste imali posebnu vezu s istime, uvjereni smo da se ni za desetljeće nećete predomisliti, stoga su ove tattoo ideje pravi izbor za sve obožavatelje zime.

Škicnuli smo razne Instagram ideje poznatih tattoo majstora te vas odlučili počastiti s desetak inspirativnih  o kojima bi mogli razmisliti i oni koji nikada nisu stavili tetovažu:

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli i približili odluci ukoliko već neko vrijeme škicate tetovaže, a istodobno ste zaljubljenik u zimu…