Moda

Volite uske traperice? Cool modeli za 2023. godinu u koje vrijedi investirati!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2023.

Kada ne znate što odjenuti, skinny jeans je uvijek odličan odabir...

Možda neki misle da skinny traperice više nisu IN, no zapravo je to jedan od odjevnih komada kojem se uvijek rado vraćamo. Samo zato što nisu dio trenutnih trendova ne znači da nisu cool.

Baš kao što se trendovi s vremenom mijenjaju, tako se može mijenjati i način na koji stilizirate određene stvari kako bi izgledale modernije. I da, to uključuje i način na koji stilizirate uske traperice.

Svi znamo da se ono što je bilo popularno uvijek vraća, no vi ne morate čekati da uske traperice ponovno budu na top listi aktualnih trendova, već ih sami možete učiniti toliko popularnim da ih svi oko vas požele nositi.

Skinny jeans odlično pristaje uz robusne crne čizme i predimenzioniranu jaknu, ali će jednako lijepo izgledati i uz štikle i baloner. Također, vidimo ih uz kožnu jaknu i par kožnih gležnjača, kao i uz loaferice i stylish bluzu i sako, ili u casual varijanti uz ležeran pulover ili kardigan i tenisice.

Skinny traperice mogu se nositi na brojne načine, a na vama je da odaberete vlastiti, onaj za kojim će se svi okretati.

U potrazi za chic uskim trapericama koje podižu samopouzdanje i čine da se osjećamo dobro, zavirili smo u britansku web trgovinu River island i izdvojili 5 modela u različitim nijansama (jer nigdje nije strogo pisano pravilo da moraju biti plave boje). Škicnite galeriju zajedno s cijenama:

Sve modele možete pronaći na riverisland.com!