FOTO by Instagram @newfoodsuk / @globalfoodnews

Iće & piće

Volite Smarties bombone? Stižu novi od bijele čokolade!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2022.

Ne nije 1. april!

Što je šareno, dolazi u bijeloj čokoladi i zamotano je u papir? Samo pravi slatkoljupci znaju odgovor! Nestle je konačno ostvario sve naše snove sa Smarties bombonima od bijele čokolade!

Smarties su sinonim za šarenu, čokoladnu zabavu već 85 godina – a sada brend slavi svoj znameniti rođendan s potpuno novim proizvodom. Smarties od bijele čokolade naći će se na policama od sredine ožujka (a nadamo se da će ubrzo stići i u Hrvatsku). Kao i ostatak asortimana, novi Smarties dolazi u papirnatoj ambalaži koja se može reciklirati.

Rebecca Mitchell, Brand Manager za Smarties rekla je: „Ovdje u sjedištu Smartiesa, najpopularniji zahtjev koji primamo je za verziju od bijele čokolade – tako da smo apsolutno oduševljeni što možemo ispuniti želju obožavatelja Smarties posvuda! Jedan od razloga zašto je Smarties tako dugo popularan je taj što volimo raspakirati maštu uzbudljivim inovacijama – bilo da se radi o novim formatima, našim papirnatim ambalažama koje se mogu reciklirati ili ukusnoj senzaciji okusa. Smarties White imaju svu zabavu, boju i hrskavost običnih Smartiesa, ali s ukusnim punjenjem od bijele čokolade. Spremni smo da ih predstavimo i jedva čekamo čuti što svi misle!”

Prema istraživanjima, bijela čokolada postaje sve popularnija među potrošačima, nadmašujući i mliječnu i tamnu čokoladu na razini kategorije i do danas raste za 16 posto.

Dakle, činjenica je da su novi Smarties bomboni sa 100% bijelom čokoladom ostvarenje sna.