FOTO by Kraš

Iće & piće

Volite Napolitanke? Volite cimet? Upoznajte Kraš Choco Winter Napolitanke Cimet!

Viktoria Šafranić 03. prosinca 2021.

Petak je idealan za vafel proizvod s najsočnijim punjenjem i preljevom čokolade i cimeta...

Ne moramo vas dva puta pitati što ćete raditi večeras? Posljednji dio 5. sezone kultne španjolske serije “La Casa de Papel” sasvim je dovoljan razlog da ostanete kod kuće. Ako je ova uspješnica i na vašem repertoaru za gledanje, onda vam još samo preostaje prepustiti se uživanju i ambijent koji vas okružuje učiniti što ugodnijim.

Ako su lampice već na vašem prozoru, obavezno prigušite svjetla kako bi doživjeli njihovu potpunu čar. Petak je pa se možete opustiti i natočiti si čašu bijelog vina ili rosea, a ako ne konzumirate alkohol ni u kojoj varijanti, kakao ili vruća čokolada odlična su zamjena.

Vjerujemo da ste već nabavili i mekanu fluffy dekicu, a ne bi bilo naodmet uz sebe imati i mirisnu svijeću koja će napete scene iz serije “La Casa de Papel” barem malo ublažiti.

Glade je upravo lansirao limitiranu ediciju svijeća,a mi predlažemo onu koja svojom aromom podsjeća na pitu od jabuke. A koji začin najbolje ide uz pitu od jabuke?

Glade lansirao limited edition svijeće koje mirišu na božićne dane!

Kao finalni touch, dok ste u ležećem položaju, u krilo stavite kutiju najnovijih Kraš napolitanki pod nazivom “Choco Winter Napolitanke cimet” i pokušajte ne pojesti gornji red već na prvoj epizodi. Moramo li uopće objašnjavati od čega se sastoje? Brdo čokolade i cimet, najomiljeniji zimski začin koji nas uvodi u blagdanske dane…

Što još reći nego, nemojte ostati predugo budni, ali ipak, pogledajte seriju do kraja i uživajte u Kraš poslastici…