FOTO by McDonald's

Zabava

Volite McNuggetse? Chekirajte metarski jastuk koji McDonald’s izbacuje u prodaju

Krešimir Šustić 16. rujna 2020.

Najpoznatiji lanac restorana na svijetu, odlučio je počastiti svoje vjerne obožavatelje nečim neobičnim

McDonald’s je jedan od onih restorana brze hrane koji je uspio osvojiti srca milijuna ljudi diljem svijeta, te je odličnim marketinškim trikovima i brendiranjem ostvario zavidne rezultate kada je fast food u pitanju.

Tako na svakodnevnoj bazi prodaju veliku količinu različitih burgera, porcija krumpirića i slasnih deserata koji su mnogima postali omiljene slastice.

Kako bi se još više približili srcima svojih vjernih obožavatelja, nedavno su najavili suradnju s američkim reperom Travisom Scott-om u koju su ubacili nekoliko zanimljivih proizvoda poput majica i kratkih hlača.

No zvijezda među zvijezdama je jastuk u obliku McNuggetsa koji je dugačak 1 metar i napravljen kako bi se obožavatelji mogli priviti uz svoju jedinu istinsku ljubav.

Ogromni pileći grumenci nevjerojatno realističnog izgleda, koštaju 90 dolara, a imaju rok isporuke od devet do 12 tjedana, pa ćete morati biti jako strpljivi ako ih želite naručiti.

Međutim, svi predmeti iz ove pomalo neobične kolekcije trenutno su rasprodani i nema ih na stanju u skladištu, no uskoro će biti ponovno lansirani u prodaju.

Na sreću ljubitelja ovog neodoljivog jela, postoje planovi za nadopunu zaliha robe tijekom sljedećih dana, stoga se slobodno možete pribilježiti na newsletter kako biste dobili informaciju o mogućoj kupnji.