Dekor

Volite lubenicu? Zavoljet ćete i Sinsay ventilator od 49,90 kuna!

Viktoria Šafranić 09. srpnja 2021.

Pronašli smo najsimpatičniji način za osvježenje od nesnosnih vrućina...

Vjerovali ili ne, još uvijek nas ima nekolicina koji u svojim domovima ne posjedujemo klima uređaj. Čak kod mnogih nisu razlog financijske mogućnosti, već jednostavno činjenica da nam je klima na um pala prekasno, budući da su instalateri istih doslovno bukirani mjesecima unaprijed.

Nadamo se da je niste kupili, a tek tada pokušali dogovoriti postavljanje jer vam samo možemo reći, više sreće drugi put…No ne treba očajavati jer za u životu postoji plan B.

Postoje i drugi načini koji će nas ohladiti, kao što je hladna piva, ventilator, kockice leda…Doduše, nisu učinkoviti kao klima uređaj, no to ne znači da nam uopće neće pomoći. Mi smo spas potražili u razigranom ventilatoru koji izgleda poput lubenice.

U Sinsayu se pojavio ovaj presladak izum čija cijena iznosi 49,90 kuna. Možda nema jačinu kao standardni ventilatori, no toliko je praktičan i sladak da ćemo mu taj dio oprostiti. Uvijek ga možete ponijeti sa sobom i gdje god se nalazili, uključiti ga u struju i samo prepustiti uživanju.

Ako volite lubenicu, ali od vrućina je nemate volje jesti, uz ovaj ventilator koji će vam pružiti efekt laganog povjetarca, uživat ćete u svakoj kriški iste.

Pronaći ga možete na linku ili u Sinsay poslovnicama. Držimo fige da je još uvijek dostupan.