FOTO by Firebox

Iće & piće

Volite gin? Volite vino? Predstavljamo gin liker od crvenog i rose vina!

Viktoria Mikulić 03. travnja 2023.

Ako ste se oduvijek dvoumili trebate li naručiti gin ili vino, dopustite da vam serviramo kombinaciju…

Pustolovni ste „ginopija“ ili „vinopija“? Ne bojite se eksperimentiranja, uvijek ste spremni prihvatiti neobične okuse i isprobati neke nove stvari? Onda vam Firebox web trgovina neobičnog asortimana zasigurno nije strana…

Udobno se smjestite i opustite jer smo upravo riješili ultimativni svjetski problem: “Da li popiti fino ohlađenu čašu roséa ili otmjenu čašu gina i tonika?” Sada možete imati oboje…

Pronašli smo idealno piće koje nam je povećalo želju za zabavom i za dolaskom proljeća. Spoj vina i gina pravo je osvježenje koje će osvojiti srca svih ljubiteljica spomenutih.

Gin liker od crvenog vina preuzima bogate arome bobičastog voća finog crnog vina, te glatke i suptilne note šljive i borovnice, a zatim ih savršeno uravnotežuje sa suhom smrekom i botaničkim okusima. Rose gin tvori okuse trešnje i jagode nakon kojih slijede note grožđa i botanike. Može li ukusnije?

Hoćete li ih poslužiti na vrtnoj zabavi ili za Uskrs na blagdanskom stolu u vinskoj ili čaši za gin tonik, tu odluku prepuštamo vama. Ove prefine likere možete pijuckati samostalno ili u kombinaciji s gin tonik, a izvrsnu će aromu dati i svakom koktelu.

Cijena svakog likera iznosi £19.99. Rose Gin možete pronaći OVDJE, dok vas gin od crvenog vina očekuje na LINKU.