Voliš sladoled u kornetu? Ili pak u čašici? Saznaj što to govori o tvojoj osobnosti!

Antonija Andabak 15. studenoga 2017.

Jeste li znali da sada možete saznati više o tome kakva ste osoba prema načinu konzumiranja sladoleda?

Već smo upoznati s činjenicom da naša omiljena glazba, izbor aktivnosti i omiljenog pića za opuštanje mnogo govori o nama, no što je s implikacijama vezanih uz konzumaciju omiljenog nam sladoleda? Srećom, skupina znanstvenika provela je istraživanje o tome što način na koji jedemo sladoled govori o nama. Evo što su zaključili!

1.Ako preferirate čašu ili zdjelicu…

Vi ste realist. Odabir klasične čašice znači da svakoj situaciji racionalno pristupate kao analitičar hladne glave te lako nalazite izlaz iz problema. Odgovorna ste osoba, orijentirana prema obitelji uz optimalnu dozu marljivog rada. Dosadni? Možda. Autoritet? Definitivno.

2. Ako volite sladoled u kornetu…

Vi ste optimist. Ako ste se do sada nekoliko puta našli u situaciji u kojoj ste izvukli pobjedu u gotovo bezizlaznoj situaciji, vi ste idealist koji u teškim trenucima vidi svjetlo na kraju tunela. Vođeni ste srcem. U vašem slučaju, čaša je napola puna, ali ne sladoleda kojeg obožavate jesti u kornetu.

3.  Sundae sladoled je vaš favorit….

Vi ste ambiciozna osoba. Ako ne smatrate da je pravo iskustvo konzumiranja sladoleda bez tučenog vrhnja, trešnje ili sitno posutih orašastih plodova i čokoladnog preljeva, onda ste otvorena, strastvena i visoko motivirana osoba koja će dati sve od sebe na bilo kojem životnom području.

4.  Ako volite milkshake…

Slobodnog ste duha. U srcu vječito dijete, neustrašivog ste duha i skloni impulzivnim rizicima. Volite živjeti punim plućima, a vikend proveden pred televizorom za vas je nezamisliva aktivnost. Ovisnik ste o adrenalinu, a milkshake vas vraća u doba kada ste otkrivali svoju neustrašivu srčanost prema životu.

 

5. Obožavate jesti sladoled ravno iz kutije…

Vi ste praktična osoba. Osim što želite komadiće čokolade iz sladoleda odmah čim dohvatite kutiju sladoleda, vi ste snalažljiva osoba, neovisna, pragmatična i snažan vođa. Znate kako svjesno i disciplinirano obaviti svoj posao i zato vas ljudi cijene.