Volani i mašne krase novu kolekciju već svima prepoznatljivog brenda!

Viktoria Mikulić 07. prosinca 2017.

Nova kolekcija brenda Mai by Majda inspirirana je senzualnošću baroka!

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

Palača koja je bila ogledalo društvenih zbivanja 18., 19. i početka 20. stoljeća u ovom modnom editorijalu poslužila je kao divan odraz nove kolekcije dizajnerice koja svim svojim kreacijama slavi ženstvenost.

Posebnost ove kolekcije pod nazivom ‘Barunica’ nalazi se u inspiraciji koju dizajnerica crpi upravo iz baroka, što je vidljivo iz upotrebe ornamenata karakterističnih za barokno razdoblje, a senzualnost koja se može vidjeti u slikarstvu tog vremena krasi svaki pojedini komad nove kolekcije.

Kreatorica je ostala vjerna svojoj glavnoj ideji vodilji, a to je uporaba prirodnih materijala poput viskoze, pamuka i baršuna (koji je također obilježio ovo za umjetnost važno razdoblje) s ciljem izrade odjeće u kojoj će se svaka žena osjećati ženstveno, udobno te naposljetku slobodno.

Prepoznatljiv potpis brenda Mai by Majda, koji svakim danom oduševljava sve više žena te ima rastući broj vjernih korisnica, su volani koji aplicirani na haljine, košulje i suknje stvaraju poletnost pri pokretu. Dizajnerica je velik naglasak stavila na mašnama koje krase haljine, majice i košulje.

Uz kolekciju ‘Barunica’ svaka žena koja je barem jednom u životu sanjala o članstvu u visokom kraljevskom društvu, vrhunskim će modnim komadima dobiti taj traženi osjećaj uzvišenosti, no ujedno će zadržati i dozu odmjerenosti. Kolekcija je namijenjena ženama neopterećenim tuđim mišljenjem, a svi odjevni komadi izgledat će sjajno u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Kako bi se pridružili rastućoj zajednici domaćeg modnog brenda, posjetite Instagram i Facebook stranicu, webshop www.maibymajda.com ili showroom na adresi Dudovec 51, jer ćete sigurno pri pogledu na komade nove kolekcije htjeti postati vlasnicom jednom od njih.

Ovom kolekcijom brend Mai by Majda pokazao je poštovanje prema ljepotama povijesnih razdoblja zbog čega zasigurno ima svijetlu budućnost.

Model: Marina Mirt / Relatum Models
Šminka: Saša Joković
Frizura: Lucija Andrejić za Ruža essentials
Foto: Karmen Poznić