Astro

Vodenjak – kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 20. siječnja 2022.

Zahtjevni su u svojim stavovima i principima koje traže od drugih , te ako to ne pronađu radije se odlučuju za samoću

Vodenjak – Ovan 

Ovdje glavnu riječ ima Ovan. Njihov prvi susret je kao udar groma, nešto što se pamti, ali vremenom taj plamen se gasi.

Vodenjak – Bik

Ovo je odnos pun tenzija, gdje je jedan od njih uvijek nezadovoljan. Teško međusobno funkcioniraju mada postoji privlačnost bazirana na tom da Vodenjaka privlači hedonistički stav, a Bika Vodenjakova ekscentričnost i nepredvidljivost

Vodenjak – Blizanac

Često im se dešava ljubav na prvi pogled, intelektualno se nadopunjavaju i mentalno stimuliraju. Vodenjaka smeta stalna kašnjenja koja su karakteristična za Blizance, što u njihovu vezu svakako može unijeti nemir.

Vodenjak – Rak

Veza ova dva znaka je teško objašnjiva, okultni interesi , borba za narod, prirodu, reforme je ono što ih povezuje. Ovo je mistična veza.

Vodenjak – Lav

Iako su dijametralno suprotni strastveno se privlače, veza može trajati jedino je loši aspekti mogu pokvariti. Lav voli stabilnost a oprašta Vodenjaku njegovu ekscentričnost. Stalno su u ratu u kojem nema ni gubitnika ni dobitnika.

Vodenjak – Djevica

Prevelika je razlika između štedljive i racionalne Djevica i Vodenjaka koji se neodgovorno razbacuje. Seksualni zanos naglo nestaje, u pravilu veza ova dva znaka je promašaj.

Vodenjak -Vaga

Dva zračna znaka koja se privlače i razumiju ugodno komuniciraju, među njima nema ljubomore. Seks im pruža veliko zadovoljstvo međutim sa lošim aspektom Urana, Saturna i Venere svaka dobra veza može da se raspadne naizgled bez vidljivog razloga.

Vodenjak – Škorpion

Veza slobodnog i ekscentričnog Vodenjaka sa ljubomornim i posesivnim Škorpionom u početku je strastvena i zagonetna , privuku ih zajednički okultni i mistični interesi, ali je teško izdržati međusobne pritiske.

Vodenjak – Strijelac

Ovo je odnos kao groma i munje, pun strasti, zanosa, pozitivne energije koji se intimno smiruju i nadopunjuju. U braku se čvrsto drže i zbog djece.

Vodenjak – Jarac

Kako u pravilu dva susjedna znaka ne funkcioniraju dobro ,ovdje je iznimka zbog zajedničkog vladara Saturna. Vodenjak gleda naprijed u budućnost, a Jarac u prošlost pa se nekako nađu u sadašnjosti. Jarac štedi a Vodenjak troši, ali opet nekako funkcioniraju.

Vodenjak – Vodenjak

Dva ista znaka svaka osoba osebujna na svoj način, mogu dobro funkcionirati, pogotovo ako im je Mjesec dobro aspektiran, te Saturn koji je odgovoran za opstanak veze.

Vodenjak – Ribe

Odnos sa čestim promjenama, obiluje čudnom romantikom sa velikim razlikama erotskog pretjerivanja i smirivanja. Ovo je više psihološka veza.