FOTO by Emmezeta

Dekor

Vodena podloga za crtanje oduševit će vaše klince i zaokupirati na nekoliko sati!

Daria Lovrić 29. svibnja 2023.

Emmezeta ljetni novitet zabavit će vaše mališane na plaži, u dvorištu, na bazenu...

Jedva smo dočekali visoke temperature i sunčano vrijeme. Iduća tri mjeseca provest ćemo na bazenima, moru i vikend izletima. Iako smo trenutno jako uzbuđeni, znamo da ćemo se kao i svake godine uskoro žaliti na nepodnošljive temperature.

Vodena podloga za crtanje 1
Vodena podloga za crtanje

Toga su ponajviše svjesni roditelji jer djeca zahtijevaju konstantnu pažnju i animaciju. Sigurno vam je poznata situacija u kojoj ste napunili bazen u dvorištu, postavili suncobran, ručnik, namazali djecu s kremom za sunčanje, pripremili sokove i voće i sjeli na pet minuta predahnuti u vrtnoj fotelji.

Vodena podloga za crtanje 2

U nakon svega par sekundi kreće nova galama – nekome uvijek nije nešto po volji ili zahtijevaju da i vi budete jedan od sudionika njihove igre. Uz novitet iz Emmezete tome napokon dolazi kraj.

Vodena podloga za crtanje 3

Unutar Emmezeta asortimana pronašli smo vodenu podlogu za crtanje koja će vaše mališane okupirati na par sati. Naime, riječ je o velikoj prostirci koja se vrtnim crijevom napuni vodom i tako stvara hladnu i udobnu površinu za odmor i igru.

Podloga je obogaćena crtežima vodenih životinja i bojicama u kompletu koje djeci omogućuju zabavu koja će trajati satima. Nakon igranja, bojice se mogu spremiti u plastični džepić koji se zatvara zasunom pričvršćenim za podlogu, a možete i obrisati ono što ste pobojali posebnom spužvicom.

Prostirka pokriva površinu od 3×2,01 m i izrađena je od vinila debljine 0,30 mm, pa se na njoj uz vaše dijete mogu igrati i njegovi najbliži i najdraži prijatelji.

Želite li ovog ljeta u miru ispijati kavu na terasi u dvorištu ili s dječicom odmarati na udobnoj prostirci potražite ju putem Emmezeta web trgovine, po cijeni od 29,99 €.