FOTO by PlanToys

Elegant

Vlog komplet za djecu – influencer postaje najtraženije zanimanje

admin 27. lipnja 2024.

Nekad smo se igrali autićima i barbikama, danas dolazi novo doba...

Dolazi novo vrijeme koje će čak i Z generacija gledati s mnogo upitnika, a ako ste dijete devedesetih onda vam baš ništa neće biti jasno. I dok se neki čude kako se djeca nove generacije igraju pametnim telefonima, tabletima i ostalim gadgetima, umjesto da se igraju lovice ili skrivača, dolazi još novija generacija koja se, očito prilagodila novom razdoblju.

Više nisu u trendu autići, barbike, pametni telefoni ili druga čuda tehnologije, danas je u trendu trenirati i učiti vještine koje će vam dobro doći u budućnosti. Biti influencer je danas jedno od najtraženijih zanimanja, a kako i ne bi kad uključuje benefite i povlastice koje prosječne osobe u svom radnom vijeku neće nikad doživjeti.

Upravo iz tog razloga belgijska firma Plan Toys predstavila prvi ikada Vlog komplet za djecu kojem je cilj usaditi vašem djetetu osnove svakog dobrog influencera.

Dizajniran kako bi potaknuo djecu da pokažu svoj umjetnički talent, ovaj Vlogger Kit potiče vježbanje komunikacijskih vještina i kreativnog razmišljanja.

Set dolazi s kamerom, gumenim prstenastim svjetlom, mikrofonom s adapterom i stativom za selfie stick. 

Također, tu je i praktična torba kako biste uz sebe uvijek imali “arsenal” za napraviti dobru vlog priču.

Dovoljno je saznati koliko zarađuje prosječni influencer, a jednom kada saznate, shvatit ćete da je iznos od 30,00€ za ovaj komplet odlična investicija u budućnost.