FOTO by Instagram @v.l.a.h.o

Poznati

Vlaho Arbulić oduševljava isklesanim torzom i upečatljivim tetovažama

Daria Lovrić 16. kolovoza 2022.

Hrvatski glazbenik je zgodan, pametan i talentiran, a svojom pojavom plijeni pažnju gdje god se pojavi...

32-dvogodišnji producent i pjevač Vlaho Arbulić miljenik je ženske populacije te se često može pronaći na listi najzgodnijih Hrvata. Na društvenim mrežama ponosno pokazuje svoju isklesanu figuru ukrašenu mnoštvom tetovaža.

Iako ne možemo sa sigurnošću reći koliko Vlaho ima tetovaža, možemo zaključiti da svoj besprijekoran izgled duguje redovitom treniranju i zdravoj prehrani koji su dio njegove životne rutine.

Vlaho je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s ljetovanja na Mykonosu i raspametio svoje pratitelje.

„Ako su ovako izgledali Grčki bogovi…božice su uživale“, „Znači Vlaho…ovo treba zakonom regulirati“, a nekima je poslužio i kao inspiracija – „Inspiracija za muškog glavnog lika, mog sljedećeg romana. Osim izgleda možda da bude muzičar. Hvala Vlaho.“

Osim što pažnju privlači svojim macho izgledom, Vlaho je magistrirao na zagrebačkom FER-u i može se pohvaliti izuzetnim glazbenim talentom.

Ljubavna priča mladog „Apolona“ s božanstvenom Tatjanom Dragović započela je 2014. godine. Svoju ljubav obznanili su godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece. U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i uljepšala život zgodnom paru.

Vlaho Arbulić ovog je ljeta pronašao mir u rodnim Konavlima u kojima gradi kuću. Jednog dana se planira tamo vratiti i živjeti zajedno sa svojom obitelji.