FOTO by Amazon

Zabava

Vježba traje dok ima pive! Čaša u obliku utega samo za istinske pivopije…

admin 26. siječnja 2022.

Imate frenda koji kreće u teretanu?

Prošli su blagdani i vrijeme je da nakon obilnih obroka i nezdravih pića vratimo svoje tijelo u normalu. Sasvim logično rješenje je od početka godine krenuti sa zdravim životom uz puno trčanja i posjeta teretani. Muški dio populacije također ima svoje planove, ali njihovi su više vizualni od onih neopipljivih.

Muškarcima je jasno da za manje od pola godina počinje sezona i da će uskoro njihovo tijelo biti javno dobro koje svatko može vidjeti. Naravno da je u cilju svakog muškarca što veći broj komada pločica, bicepsa, tricepsa i ostalih kako bi njihovo tijelo što reprezentativnije dočekalo ljeto.

Svi koji su dovoljno pametni znaju da je šest mjeseci sasvim dovoljno da na prirodan način, bez preparata, “nabildaju” svoje tijelo, a glavni alat za vježbanje trebao bi biti obični mali uteg.

Ako u neposrednoj blizini imate muškarca koji upravo počinje sa svojim režimom poklonite mu uteg koji će ga još više motivirati. Ovaj uteg je funkcionalan dok god se u njemu nalazi pola litre mrzle pive, stoga budite sigurni da ga u svakom trenutku možete napuniti.

Unutar utega stane 0,7l pive što je dovoljno za oko pola sata vježbanja. Jedina nuspojava je ta što bi nakon svakog treninga nestala i pokoja pločica na vašem trbušnom zidu, ali koga briga, bitno je da se vježba.

Sigurni smo da poznajete osobu koja upravo kreće sa svojim novogodišnjim trening režimom i pravo je vrijeme da mu darujete spravu uz koju će uistinu istinski s ljubavlju vježbati.

Ovaj odličan poklon pronašli smo unutar Amazona po cijeni od 18$.