FOTO by Allegoria.hr

Dekor

Vjenčanje, rođendan, krštenje, godišnjica braka? Svijeće domaćeg brenda nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2022.

Svijeće u obliku ruže, anđela i macaronsa samo su neki od naših favorita…

Svijeća, tako malena, a tako posebna. Predstavlja dar koji se ne odbija. Darovati nekome svijeću znači darovati radost. Svijeća je simbol života, poklon s kojim ne možete pogriješiti.

Svijeća uvijek dobro dođe i uklapa se u svaki interijer. Ona ne predstavlja samo miris, već i dekor koji upotpunjuje svaki ambijent. Poklon koji je lijep, poseban, a pritom ima i svrhu nešto je čemu svi težimo, a posebice ako dolazi u personaliziranom ruhu. U potrazi za originalnim svijećama za važne životne događaje, zavirili smo u web trgovinu domaće proizvodnje Allegoria, koji oduševljavaju jedinstvenim kreacijama.

Iz velike ljubavi prema prirodi, estetici i dizajnu interijera, domaći brend Allegoria kreira svijeće kombinirane od  superior kokos & soja prirodnih voskova u mnoštvo prekrasnih oblika.  Elegantnim skulpturama dodaju pomno odabrana, najkvalitetnija parfemska ulja, te tako nastaju njihove prve modelirane mirisne svijeće koje već krase mnoge domove i poslovne prostore.

Kreiraju unikatne poklone prema vaši potrebama, s personaliziranim tekstom, dizajnom i u omiljenim mirisima. Osim što će vas razveseliti sama svijeća, jednako će vam izmamiti osmijeh na licu i elegantno pakiranje. Sve njihove mirisne modelirane svijeće upakirane su s puno pažnje i spremne za odašiljanje.

Ušuškane su i zaštićene mnoštvom slojeva najfinijeg papira te povezane divnim satenskim mašnama, a nakon što ih raspakirate,  utonut ćete u božanstvene mirise….

Bez obzira želite li uljepšati svoj interijer jednom svijećom ili trebate stotine zahvalnica za vjenčanje, krštenje, djevojačke, rođendane ili kao korporativni dar, ovdje su da ispune sve važe želje i očekivanja. Nas su posebno osvojile svijeće u obliku bijelih ruža koje su toliko preslatke da bismo ih najradije naručili stotine.

Upravo one idealne su kao zahvalnice na vjenčanju jer je bijela ruža simbol naklonosti i poštovanja.

Također, rozi macaronsi idealan su poklon prijateljicama za djevojačku večer, kao i dekoracija za rođendane. Ljubitelje proljeća oduševit će svijeće u obliku tulipana, dok će one koji vole slatkoću očarati medvjedići.

Za sve buduće mame, nema ljepšeg poklona od svijeće „New Life Family“ koja predstavlja obitelj. Ova svijeća u trenu će izmamiti suze radosnice.

Ako pak cijenite klasičnu eleganciju, svijeća u obliku anđela najposebniji je dar za krštenje.

Svijeće su dostupne u više od 20 selektiranih premium mirisa, ovisno o tome preferirate li cvjetne, svježe, citrusne, orijentalne ili slatke note. Ako niste sigurno što osoba koju darujete voli, s vanilijom ne možete pogriješiti.

Također, dojmit će Vas se opuštajući mirisi Louts dream i Himalayan relax, a za ljubitelje cvijeća tu je fascinantni Secret garden i mistična Black orchid.

Ako su se i vas jednako dojmile Allegoria svijeće, u nastavku škicnite njihovu web trgovinu. Također možete ih pronaći i unutar shopping centra City Center One West te pomno pregledati cjelokupan asortiman.

Za sve aktualnosti, pratite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.