FOTO by Dune London

Moda

Vjenčane sandale sa satenskim vezicama u sofisticiranoj boji slonovače!

Viktoria Mikulić 16. srpnja 2021.

Postoji li ljepši detalj na cipelama od satenske mašne?

Tako jednostavne, a tako graciozne! Ovako bismo mogli opisati nove Dune cipele rezervirane za najvažniji dan u vašem životu.

Iako je ovaj poznati proizvođač sklon dodavanju mnoštvo detalja na cipele poput cirkona, bisera, apliciranog cvijeća, ovog se puta odlučio za klasiku s dozom glamura.

Visoke potpetice pod nazivom MIRELLE u boji slonovače naći će se na wish listi mnogih budućih mladenki, kao i trendseterica koje ih žele posjedovati i nositi tijekom ljetnih dana.

Posebnima ih čine satenske vezice oko gležnja koje kroje mašnu sa stražnje strane, a uz koje će ove cipele plijeniti pažnju na plesnom podiju.

Svaki od Dune modela je zaista originalno osmišljen i određeni motivi koje bi smatrali viškom na nekoj drugoj obući, ovaj brend zna uklopiti na pravi način.

Ipak, jednostavnost se još jednom pokazala kao najbolji odabir – nove Dune sandale izgledaju graciozno, a pritom neće zasjeniti vjenčanicu.

Uz šarmantan dizajn, prilagodljiva vezica za gležanj i obloga od memorijske pjene pružaju krajnju udobnost. Jedini bi vam problem mogla predstavljati vrtoglava potpetica pa ako nemate naviku nositi štikle, možda biste ipak trebali razmisliti o nižoj peti, ili ih nositi dio večeri pa se kasnije presvući u nešto ležernije.

Ove sandale zaslužuju biti viđene na crvenom tepihu jer su stvorene da na svakom koraku kradu poglede. Bez obzira za koju ih prigodu odabrali, ne sumnjamo da će vas čak i slučajni prolaznici obasipati komplimentima.

Njihova cijena iznosi £150.00, a pronaći ih možete na LINKU!