FOTO by MYTHERESA

Moda

Vjenčane salonke dostojne jesenskih mladenki!

Viktoria Mikulić 29. kolovoza 2023.

Uskoro planirate izreći sudbonosno DA, a još uvijek niste ugrabili par najstylish cipela?

Odmalena sanjamo o svom vjenčanju, odnosno danu iz snova za svaku mladenku. Prvenstveno maštamo o svome odabraniku, zatim o tome kakvu ćemo vjenčanicu nositi, kakvu tortu ćemo imati i u kojoj svadbenoj dvorani ćemo zaplesati prvi ples.

Mnoštvo je detalja na koje moramo obratiti pažnju kada organiziramo vjenčanje, no sve to s lakoćom organiziramo nadajući se da će finalan rezultat na kraju biti baš po našem guštu. Uz vjenčanicu, pozornost zaslužuju još dva modna dodatka, cipele i torbica, no prvenstveno obuća jer ćemo u njoj provesti čitav dan i noć dok ćemo torbicu neko vrijeme moći odložiti sa strane.

Ako želite da su vaše cipele finalan touch cjelokupnog looka, vrijeme je da vas upoznamo s modelom dizajnerice Magde Butrym, koja je poznata po predimenzioniranim detaljima ruže. Ljetos smo predstavili nekoliko njezinih sandala, a sada su na red došle salonke u bijeloj boji od elegantnog satena.

Ono što ova primjerak čini posebnim je stražnja strana koja će i najobičniju vjenčanicu istaknuti iz mase.  Ove cipele krase trodimenzionalni cvjetovi na svakoj peti koji će vjenčani look upotpuniti na najsofisticiraniji način.

Model na web trgovini MYTHERESA gdje smo ih i pronašli, ove cipele nosi uz usku bijelu vjenčanicu koja također ima detalj dviju ruža na bokovima.

Ako i vi želite imati bajkovite cipele za vlastito vjenčanje, njihova cijena iznosi € 880.