FOTO by TikTok @matt_dalrymple

Iće & piće

Vizionar predstavio jedinstven trik za ispijanje vina

admin 07. travnja 2022.

Ovaj čovjek živi u 2079. godini...

Jedan čovjek upravo je “srušio” internet jedinstvenim i genijalnim trikom uz koji možete piti vino iz boce i sigurno ćemo ga probati prvom prilikom kada bocu budemo otvarali.

Ova metoda namijenjena je za osobe koji za konzumaciju vina unutar svog doma ne koriste čaše, već ga piju direktno iz flaše. Osim što ćete korištenjem ove metode dobiti na eleganciji ispijanja, neki će se možda i osjećati poput sportaša.

Tajna je u nastavku čepa

Sve što trebate je imati onaj mali sportski čep s PET boca bezalkoholnih pića od 0,5l koji se otvara tako da ga lagano izvučete. U slengu se zove i duda, a ona će vam pružiti novo iskustvo ispijanja kakvo do sada niste probali.

@mattdalrymple8 drinking from a wine n*pole is the only way to do it 🤷🏼‍♂️ (i’m 23 btw tik tok) #wine #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #nj #jazzy ♬ original sound – Matthew Dalrymple

Bitno je samo da vaša boca vina nema vadičep, nego da ima čep koji se otvara kružno, tako da kada ga maknete bez problema možete nataknuti “dudu“. Iako težina trika nije kao onaj kada je Isus pretvorio vodu u vino, ali je dovoljno dobar da vam pruži jedno novo iskustvo.

Iako banalan, ovaj trik privukao je pažnju velikog broja ljudi koji su jednoglasno zaključili – ovo moramo probati.

@jamesshears37 #stitch with @mattdalrymple8 Drinking like a lady all 2022 🤣🤣💯 #citygirls #hotgirlsummer🧚🏽‍♂️ #gay #barefoot #auroraillinois #toxic #tiktok #lgbt #messy #chismosos #ghetto #streets #grammys #oscars ♬ original sound – ShortyJames

Nema druge nego da i mi padnemo pod utjecaj glupih trendova i isprobamo ovaj revolucionarni način ispijanja vina.