Moda

Visoke pete za vjenčanje? Pih! Ova je mladenka rekla “da!” u Dr.Martens čizmama sa srcima!

Antonija Andabak 23. veljače 2020.

Ne samo da je sve prisutne osvojila izborom obuće već joj je i kaputić sa srcima bio No.1!

Ako ste mladenka koja se udaje zimi, sigurni smo da ste već odabrali kratki kaputić i udobne zatvorene cipele na petu koje odgovaraju vašoj vjenčanici. Traženje idealnih accessories-a nije nimalo lak zadatak, osobito kada morate zadovoljiti kriterije estetike, udobnosti i praktičnosti.

Ipak, nekonvencionalne mladenke koje naginju isticanju svoje osobnosti, dat će se jednako truda da pronađu nešto…rekli bismo, neobično, baš poput njih samih! Jedna je mladenka u tome definitivno uspjela!

Za hladan dan vjenčanja u New Yorku, okupila se najbliža rodbina i prijatelji, a mladenka je odlučila da će njen najvažniji dan u životu biti razigran, romantičan i sladak!

U tome je uspjela pojavivši se u romantičnom pink kaputu na krupna crvena srca, ispod je nosila dugačku vjenčanicu jednostavnih linija, a look je kompletirala otkačenim crnim čizmama sa srcima s prepoznatljivim, Dr.Martens potpisom. Otkačeno, upečatljivo, udobno i preslatko! To je ono čemu je težila ova mladenka, a ako vam se svidio njen look, evo gdje možete naručiti Marte i kaputić!

Dr Martens 1460 Pascal Hearts Boots Black – £155
Queen Of Hearts Faux Coat – £155