Dekor

Višnja dreams posteljine: Vrhunska kvaliteta, povjerenje i dugogodišnja tradicija!

Viktoria Mikulić 07. srpnja 2017.

Obitelj Puljić zna da je za kvalitetan san važna još kvalitetnija posteljina!

Spavanje je jedan od najbitnijih faktora u našem životu. Bez kvalitetnog sna ne možemo pravilno funkcionirati, ni koncentrirati se na svakodnevne obveze. Osim što bi svaka osoba noću trebala spavati minimalno 7h, na čvrst i miran san utječu još neke stvari. Prvenstveno, veoma je važno pronaći pravi jastuk za sebe, ovisno o položaju u kojem spavamo. Također, iako se to nekima čini nebitno, kod odabira posteljine, itekako je bitno pronaći lagan materijal uz koje je dobar san zajamčen.

Posteljine

Višnja je obiteljski obrt iz Rijeke koji se već dugi niz godina uspješno bavi proizvodnjom posteljina od najfinijeg materijala. Sve posteljine ručno su šivane od najkvalitetnijeg 100% finog pamučnog platna, a ono što je najvažnije, nude i šivanje po mjeri. Bez obzira s kakvim dimenzijama se susreli, ovaj tim pronaći će rješenje za svaki krevet.

U vlastitoj ponudi imaju plahte različitih dimenzija, jogi plahte s gumom, navlake i jastučnice. Ono što sami ne proizvode, nabavljaju od vodećih proizvođača iz Hrvatske i regije, a to su ručnici i jastuci. Cilj je svojim kupcima osigurati samo najbolje proizvode. Svi njihovi dobavljači imaju Oeko-Tex certifikat, koji označava da je proizvod testiran i odobren za uporabu što dodatno jamči da posteljine ne sadrže kemikalije u bojama, i ne škode ljudskom zdravlju.

Posteljine

Čim posjetite njihov web shop, za oko će vam zapesti razni dezeni, od onih najjednostavnijih u bijeloj boji, do veselih, razigranih i šarenih posteljina, kao što su leopard i točkasti uzorci. Sretna dobitnica posteljine (navlaka za pokrivač 200×200 i 2 jastučnice 60×80) je Martina Buschbacher. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi na viktoria@elegant.hr!

Višnja dreams posteljine pronalaze mjesto u mnogim apartmanima, malim hotelima, hostelima te ustanovama poput vrtića, bolnica i domova za starije i nemoćne osobe.

Cijena posteljina u potpunosti je u skladu s kvalitetom iste. Svatko tko barem jednom kupi ovu posteljinu, ubrzo shvati da je to mudra odluka jer njezina trajnost i kvaliteta zaista vrijede uloženog novca. Stoga nije čudo na mnoge obitelji već godinama tradicionalno kupuju upravo Višnja dreams proizvode.

Posteljine

Kako biste se dodatno informirali kakvih sve neodoljivih nijansi i dezena ima, posjetite web stranicu Višnja dreams posteljina. Zaslužujete najbolje za sebe i zapamtite, za dobar san svaka je štednja suvišna, jer onako kako se ujutro probudimo, takav će nam otprilike biti čitav dan.

 

#pospana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Visnjadreams posteljina, jednu sretnicu nagradit ćemo kvalitetnom posteljinom s prekrasnim dezenom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.