FOTO by Twitter

Zabava

Viskača – životinjica koja je stalno umorna živi “whatever” životom

admin 09. veljače 2024.

Miks zeca i činčile rezultirao je malenim glodavcem čiji izraz lica najbolje opisuje stanje nekih od nas

Ako bismo morali opisati iščekivanje ponedjeljka i novog radnog tjedna s izrazom lica neke životinje ne bismo se previše dvoumili i Viskača bi bila naš prvi izbor.

Ovaj glodavac iz porodice Chinchillidae dolazi iz Južne Amerike, a već na prvi pogled možemo zaključiti zašto je upravo ona naš prvi izbor.

“Yo speak to the hand coz the face ain’t listening”

Životni vijek ove životinjice je oko dvadeset godina, a budući da se u najviše slučajeva u prirodi pojavljuje noću, prava je lutrija uhvatiti ih u kadru kako je uhvaćena jedna od njih koja je postala instant zvijezda društvenih mreža.

Preko 300 000 lajkova lansiralo je ovog glodavca u orbitu, ali opet, njegov izraz lica to ne odaje.

Photo: WITTMANN TOURS

Spušteni obrazi i skoro uvijek zatvorene oči odaju dojam da je ova životinja uvijek umorna, razočarana i nezainteresirana, a serija fotografija koje smo pronašli dovoljan su argument.

Pusti me na miru” i “whatever” pristup s razlogom su plasirali Viskaču kao jednu od najsimpatičnijih bića u životinjskom svijetu.

Photo: goblinkoenig

Iako izgleda kao da su mu sve lađe potonule ova životinjica dane provodi u svojoj jazbini ljenčareći i odmarajući se njen životni stil mnogi bi objeručke sa smiješkom prihvatili, ali ovaj glodavac svojim ekspresijama lica to ne odaje.

Photo: rick_helme

Nadamo se da ste se i vi pronašli u izrazu lica ove životinjice te u njoj pronašli svoju duhovnu životinju.