FOTO by Amazon

Dekor

Visilice za biljke i sukulenti koji su prijeko potrebni našem automobilu!

Viktoria Šafranić 17. lipnja 2021.

Je li i vašem automobilu potreban novi accessories?

Opsjednuti ste sukulentima i barem jedna prostorija u vašem domu upotpunjena je istima?

Držite ih na noćnom ormariću, uredskom stolu, na komodi u dnevnom boravku ili u kuhinji na jednom od elemenata? Gdje god ih postavili, oni su tu da vam izmame osmijeh na licu, dok istodobno ne zahtijevaju nikakvu brigu.

Sukulent je dekor koji bi svatko poželio, jer osvajaj glamuroznim izgledom, i najčešće dolazi u mini verzijama i nježnim nijansama koje pršte od slatkoće.

No jeste li ikada razmišljali o tome da sukulent postavite i na neka druga mjesta, a ne samo u vlastitom domu ili uredu? Prijevozno sredstvo u kojem provodimo dobar dio dana od sada će poprimiti vintage i rustikalnu notu.

Na Amazonu smo pronašli preslatki dekor koji se lako objesi na retrovizor vašeg automobila, kako bi svaku vožnju učinio još dražesnijom.

Uz ove visilice za biljke, više ne bismo obraćali toliku pozornost na gužvu već bismo upalili omiljenu pjesmu dok čekamo u koloni, i uživali u pogledu (samo nemojte dopustiti da vas njihova ljepota omete tijekom vožnje).

Osim u automobil, možete ih objesiti i na ulazna vrata, u toaletu, negdje u kuhinji ili dječjoj sobi, kao i na balkonu i vanjskoj terasi.

Na ovu sadilicu obrtnici su usmjerili veliku pažnju, a ista dolazi s pamučnim užem od prirodne bjelokosti te odgovara svim vrstama cvjetnih saksija i biljaka.

Ovaj sukulent je savršen poklon ljubitelju sočnih biljaka u raznim prilikama, za rođendan, godišnjicu braka, Majčin dan, Valentinovo i slično.