FOTO by Firebox

Dekor

Viseća posuda za cvijeće u obliku disco kugle pretvorit će vaš dom u prostor za partyje!

Daria Lovrić 25. studenoga 2022.

Must-have dekor za nadolazeći glam period!

Sam interijer bez sitnih detalja poput slika, jastučića, tepiha i cvijeća ne može biti potpun. Koji god stil preferirali, sitnice su te koje životni prostor čine domom i daju mu toplinu. Promjenom godišnjeg doba, svjesno ili nesvjesno mijenjamo sitne dekoracije u svom interijeru koje na kraju čine veliku promjenu.

Viseća posuda za cvijeće u obliku disco kugle

S obzirom na to da lagano ulazimo u najuzbudljiviji dio godine koji će biti ispunjen zabavama, druženjima i raznoraznim svečanim eventima krenuli smo u potragu za accessoriesom koji će naš dom pretvoriti u blještavu oazu.

Viseće teglice za cvijeće koje će unijeti radost u vaš dom

Za festive sezonu vrijedi jedno pravilo – što više to bolje! Kuglice, lampice, šljokice i drugi blagdanski dekor je uvijek dobrodošao. On unosi dozu glamura, ali i topline u naš dom i sastavni je dio svakog blagdanskog druženja.

Kako bi vaši partyji bili što zabavniji i interijer odisao veseljem i glamurom, pronašli smo chic viseće posude za cvijeće u obliku disco kugle koje će svakom gostu izmamiti osmijeh na lice.

Viseća posuda za cvijeće u obliku disco kugle

Ova glamurozna viseća žardinjera prekrivena svjetlucavim zrcalnim mozaicima pretvorit će svaki dnevni boravak u plesni podij i svaki kutak u noćni klub. Jednostavno stavite svoju biljku u disko kuglu i objesite je bilo gdje je potrebno malo svjetlucanja.

Ako je ovaj efektan primjerak u vama probudio uspavanog partijanera možete ju naručiti putem Firebox web trgovine po cijeni od £19.99.