Dekor

Viseća mreža koja nas u mislima odvodi na egzotične tropske destinacije!

Viktoria Mikulić 06. lipnja 2023.

Naš ljetni favorit za ljenčarenje i izležavanje…

O, da, svi bismo mi najradije ove kišne tjedne zamijenili odmorom uz Jadransko more, ili se otisnuli na neku od egzotičnih destinacija s palmama, poput Tuluma u Mexicu, Maldiva ili Sejšela. Nažalost, realnost je malo drugačija i zaokupirani poslom i mnoštvo drugih privatnih obveza, ne stignemo se ni okrenuti u danu, a kamoli isplanirati putovanje.

Ako i vi ovih dana tražite komadić raja, a svjesni ste da vas do odlaska na godišnji odmor dijeli još neko vrijeme, od sada taj isti raj možete imati i u svom dvorištu.

Viseća mreža kao idealan vrtni dekor za popodnevni odmor

Ova iznimno udobna i funkcionalna viseća mreža za ležanje omogućit će vam opuštanje o kakvom ste dosad samo mogli sanjati. Savršeno će se uklopiti u vrtu, na terasi, balkonu pa čak i u sobi! Možete je koristiti tijekom prilikom kratkog drijemanja ili opuštanja uz knjigu ili časopis.

Mi je najviše vidimo u onim trenucima kada nam je tijekom užarenog ljetnog dana potrebna doza laganog povjetarca koji nam mrsi kosu dok se njišemo u ovoj bajkovitoj mreži. Ova ležaljka koju smo pronašli na web trgovini Bonami rezervirana je za maksimalno uživanje pod krošnjama.

Ono što je čini posebnom je šarmantno čvorasto izdanje koje dolazi u nekoliko boja poput bež, žute, sive, dok su rubovi napravljeni od drva za koje je pričvršćeno uže. U svaki će interijer i eksterijer unijeti moderan, a istodobno boho štih.

Za finalan touch tijekom popodnevnog izležavanja, pripremite si ice coffee ili aperol spritz, ovisno o tome za što ste više raspoloženi. Cijena ove viseće mreže iznosi 249.00 €, a sve ostale informacije možete potražiti na LINKU!