FOTO by JYSK

Dekor

Viseća mreža iz JYSK-a za samo 135,00 kuna!

admin 13. kolovoza 2020.

Odlična akcija za sve koji su ljeto odlučili provesti ljenčareći

Zbog vrhunca ljeta i godišnjih odmora kolovoz je poznat kao mjesec stvoren za odmaranje, uživanje, ljenčarenje i punjenje baterija za nadolazeću sezonu rada.

Najbolja pozicija za odmor je ona u horizontali, a pronalazak ležaljke koja će nas svojom udobnošću odvesti u stanje nirvane postaje imperativ.

Pronašli smo savršenu viseću ljuljačku za vaše zen raspoloženje!

Već smo pisali o visećoj stolici iz JYSK-a koja je oduševila mnoge, a sada je vrijeme da vam predstavimo viseću mrežu koja kompletnu priču diže na novi nivo udobnosti.

Sve što vam je potrebno je dobra pozicija na koju ćete postaviti mrežu, dobra knjiga i kiwi štapići s ginom koje i sami možete napraviti.

Bez obzira odlučite li se za neko romantično ili kriminalističko štivo ova viseća ležaljka pružit će vam komfor kako bi mogli uživati satima.

10 HIT knjiga koje u 2020. postaju filmovi

Napravljena od brezovine, platno od poliesterskih vlakana i pamuka ova mreža vrlo je lagana i sa svojih 2 kilograma neće vam stvarati teret u potrazi za savršenim mjestom instalacije.

Svojim dimenzijama od 80×200 centimetara omogućit će udobnost i onima koji biraju najzahtjevnije poze ležanja.

Ova viseća mreža dostupna je u većini JYSK poslovnica, trenutno je na akciji i dolazi po odličnoj cijeni od 135,00 kuna.