FOTO by hotelplazaduce

Putovanja

Viseća mreža i ljuljačka u moru dio su ove predivne pješčane plaže

admin 06. lipnja 2023.

Predivan pogled na Jadransko more i otok Brač...

Ako ćete ovog ljeta prolaziti cestom Omiš-Split pronašli smo odličnu mikrolokaciju koju jednostavno ne smijete zaobići. Pokraj Omiša, u općini Dugom Ratu nalazi se Duće, čija je duga pješčana plaža postala jedno od omiljenih kupališta brojnih Splićana.

Foto: hotelplazaduce

Pješčane plaže koje se protežu šest kilometara od Dugog Rata do Omiša čine Duće savršenom turističkom destinacijom za obitelji s malom djecom.

Brojni kafići i restorani smješteni na samoj morskoj obali kao i blizina gradova Omiša i Splita nude brojne opcije za kvalitetan odmor i zabavu.

Foto: hotelplazaduce

Pravi biser ovog mjesta nalazi se u sklopu Hotela Plaža Duće koje unutar pješčane plaže skriva dva prava mamca za svakog turista.

Viseća mreža i ljuljačka u moru daje ovom mjestu egzotičan štih kojeg smo navikli viđati na Bahamima i sličnim svjetskim plažama.

Ljuljačke u moru postale su instant hit i pravi turistički mamac kojeg turisti rado posjećuju, fotografiraju i skupljaju lajkove na društvenim mrežama.

Hotel Plaža Duće osim ljuljačke ima i viseću mrežu za koju moramo priznati da izgleda bolje od bilo koje ljuljačke.

I dok ljuljačku smatramo rekvizitom na koji ćemo sjesti samo nekoliko minuta dok ne ispucamo nekolicinu fotografija, viseća mreža je zapravo ta na kojoj ćemo se “izvaliti” i uživati.

Predivan pogled na Jadransko more i otok Brač samo su bonus koji dobijete dok uživate ljuljajući se.

Nadamo se da ćete ove godine biti u prolazu i da ćete imati vremena zaustaviti se i osjetiti komadić Raja na ovoj prekrasnoj pješčanoj plaži.