FOTO by Netflix

Film

Virgin River – uskoro dolazi 2. dio 5. sezone

admin 27. rujna 2023.

Dvije božićne epizode trebale bi biti uvertira u početak blagdana...

Prije svega tri tjedna pogledali smo posljednju epizodu pete sezone serije Virgin River i ako je suditi prema najavama mogli bismo jako dugo čekati na šestu sezonu. Ono što može zadovoljiti sve ljubitelje ove serije jest činjenica da peta sezona još nije završila i da nam uskoro dolazi i drugi dio.

Drugi dio pete sezone sastoji se od dvije epizode koje će biti potpuno u božićnom duhu i taman će nas pripremiti na dolazak blagdana.

Virgin River blagdanske epizode
Foto: Netflix

Prije nekoliko dana pojavio se i trailer za blagdanske epizode i možemo vidjeti da, iako bi sve trebalo biti mirno, opušteno i festive, biti će tema koje bi mogle izazvati napetost i neizvjesnost.

Mal i Jack razgovaraju o ponovnom pokušaju trudnoće pa čak i o mogućnosti surogat majčinstva ili posvojenja. Iako prve fotografije sa snimanja izgledaju romantično njih će dvoje biti glavni akteri teških odluka.

Virgin River blagdanske epizode
Foto: Netflix

Jack i Mel nisu jedini par koji će biti na iskušenjima. Preacher i njegova nova ljubav Kaia također izgledaju prepuni romantike, ali hoće li njihova romansa nastaviti cvjetati tijekom najljepšeg doba godine, onog blagdanskog? 

Virgin River blagdanske epizode
Foto: Netflix

Jedina osoba koja najvjerojatnije neće imati lijepe blagdane je Charmaine kojoj se približava termin poroda, a u posljednjim trenucima prvog dijela 5. sezone saznali smo da će Calvin uvelike utjecati na njezinu sudbinu.

Ono što je sigurno je da će ove posljednje dvije epizode gledateljima donijeti obilje blagdanskog raspoloženja i mali odmor od stalne drame koja muči Virgin River.

Drugi dio pete sezone dolazi 30. studenog i jedva čekamo.