Moda

Vintage bijele košulje za sve ljubiteljice boho stila!

Viktoria Mikulić 04. ožujka 2022.

Bezvremenski i romantični komadi...

Bijela košulja je dio svakog ormara. Ona se smatra formalnim dijelom odjeće koji je uvijek dobro imati pri ruci. Kada ne znamo što odjenuti, ona je spas u brojnim prilikama. Možemo je nositi uz elegantne ili casual hlače, ispod haljine bez rukava ili u kombinaciji sa suknjom.

Sve navedeno odnosilo se na klasičnu bijelu košulju koja je u većini slučajeva jednostavnog kroja, strukirana i s kopčanjem na gumbiće, a mi ćemo se ovog puta posvetiti košuljama i bluzama bijele boje, ali u vintage ruhu.

Sve više smo priklonjeni boho stilu odijevanja koji unosi dašak prošlosti u moderno doba, onome koji u sebi nosi dozu romantike, a od toga nema ništa privlačnije.

Poznati francuski brend Sezane lansirao je niz bijelih košulja s raznoraznim motivima poput cvjetnih aplikacija, čipke ili rupičastog tkanja. One dolaze s dugim i kratkim rukavima, u širem ili užem izdanju, s volanima, ruskom ili okruglim ovratnikom i slično…

Ovi romantični modeli dokaz su da je vintage stil bezvremenski i svatko tko nosi ovakve odjevne komade, djeluje kao nježna i dobra duša.

U nastavku donosimo galeriju sa 7 bijelih bluza zajedno s njihovim cijenama:

Nadamo se da će vas ovi modeli inspirirati za najšarmantnije proljetne outfite. P.S. Neki primjerci se mogu pronaći i u drugim bojama, ako smatrate da je bijela preosjetljiva za svakodnevno nošenje.