FOTO by Lesnina

Dekor

Vintage bar u obliku bicikla – home dekor koji oduzima dah!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2024.

Mi smo totalno zaljubljeni!

Vjerujemo da ste se s dolaskom prvih ljetnih dana bacili u uređenje balkona ili terase. Netko se zasigurno odlučio za novi namještaj, dok su neki onaj postojeći osvježili novom dekoracijom.

U svakom slučaju, kakva god vaša oaza bila, vjerujemo da uživate u svakom trenutku jer lijepo vrijeme kratko traje, zato i jest toliko dragocjeno.

Ako pak imate malo više prostora i htjeli biste nešto potpuno inovativno na terasi, dopustite da vam predstavimo novitet koji smo pronašli u Lesnini. Riječ je o brendu Ambia Home koji se trudi zadovoljiti i najzahtjevnije standarde u interijerima.

Metal, mango drvo, bijela boja i bicikl!!

Ova zanimljiva konzola u obliku bicikla ostavit će sve bez daha, a rezervirana je za sve one koji vole vintage stil i koji nisu „robovi“ klasičnog uređenja interijera.

Ovaj bar ne samo da će oduševiti svaku pripadnicu nježnijeg spola, već je i odličan dekor za djevojačke večeri i najinstagramičnije fotke. Također, ovdje možete uživati u bezbroj romantičnih večera i čaši vina sa svojim odabranikom.

Ovaj bar idealan je za dvije osobe, no svakako vam može poslužiti i kao mini švedski stol za ljetne partyje. Ono što ga još čini posebnim je mogućnost odlaganja čaša, kao i stalak sa strane na kojem može stajati boca šampanjca i slično.

Kombinacija drva i bijele boje savršena je za svaku trasu, kao i za dnevni boravak. Ako i vi volite neobične dekoracije, više informacija o ovom biciklu/baru saznajte na web trgovini Lesnina.