FOTO by Instagram @vindiesel / @helenmirren

Poznati

Vin Diesel proslavio 55. rođendan u Rimu s Helen Mirren!

Viktoria Mikulić 25. srpnja 2022.

Zvijezda serije “Brzi i žestoki” Vin Diesel proslavio je svoj 55. rođendan u Rimu večerom s neočekivanom gošćom: Helen Mirren. Dvoje glumaca primijećeno je u utočištu slavnih Antica Pesa – koje ima sestrinsku lokaciju u Brooklynu – gdje im se pridružio jedan od producenata njihovog trenutnog filma, “Fast X”. Fast X je nadolazeći američki akcijski […]

Zvijezda serije “Brzi i žestoki” Vin Diesel proslavio je svoj 55. rođendan u Rimu večerom s neočekivanom gošćom: Helen Mirren. Dvoje glumaca primijećeno je u utočištu slavnih Antica Pesa – koje ima sestrinsku lokaciju u Brooklynu – gdje im se pridružio jedan od producenata njihovog trenutnog filma, “Fast X”.

Fast X je nadolazeći američki akcijski film redatelja Louisa Leterriera i scenarija Justina Lina i Dana Mazeaua. To je nastavak F9, ujedno i deseti glavni dio, te jedanaesti igrani film u franšizi Brzi i žestoki.

SLAVLJE ZA 55. ROĐENDAN: VIN DIESEL U DRUŠTVU HELEN MIRREN

Jedan izvor je rekao: “Sjajno su se zabavljali — čini se da su Diesel i Mirren postali dobri prijatelji tijekom snimanja. Dok su mu pjevali ‘Sretan rođendan’, promijenio je stihove u ‘Sretan rođendan, draga Helen’, jer joj je rođendan 26. srpnja.”

Sjedili su u vrtu restorana i pijuckali crno vino, prebacivši se na prosecco za rođendan. Zvijezde i njihovo društvo naručili su talijanske klasike poput cacio e pepe i dimljene patke, a za desert je uslijedilo pravo iznenađenje o kuhinje – Victoria biskvit, omiljeni kolač Vin Diesela.

Mirren (76) je ranije rekla da je pitala Diesela (55) za ulogu u filmu kad ga je vidjela na zabavi, šaleći se da se “predstavila i besramno ga molila da je stavi u jedan od njegovih filmova”. Mirren je sigurno sretna što je napokon dio obitelji.