FOTO by Booking

Putovanja

Villa Lighthouse – raj na Visu rezerviran za vječne hedoniste

Krešimir Šustić 30. srpnja 2020.

"Na osami, blizu mora Dok se sunce, zemlji smije"

Zahvaljujući modernom dobu i raznim društvenim mrežama, sve češće imamo prilike vidjeti brojne luksuzne i atraktivne smještaje koji se nalaze na bajkovitim mjestima diljem Hrvatske.

S obzirom na to da je vrijeme godišnjih odmora i većina se sprema za ljetovanje uz najljepšu obalu na svijetu, odlučili smo prošvrljati platformama za bukiranje apartmana, kuća i hotela, te pronaći mjesto u kojem ćemo se osjećati kao da živimo u snovima.

Nije nam dugo trebalo da izdvojimo svog favorita koji se nalazi na otoku Visu, točnije na privatnom otočiću Host, čiji se pogled proteže na predivno plavo more i ostavlja bez daha.

Villa sa svjetionikom koja se na njemu nalazi, sagrađena je 1873. i prava je kamena oaza, okružena čistom i netaknutom prirodom uz koju će odmor biti nezaboravan, a mir i privatnost zagarantirani.

Popločani dio dvorišta s pogledom na vlastiti vrt, privatna plaža, terasa i privatan skiper koji gliserom stoji na raspolaganju za razne izlete, obilaske, odlaske u restorane i po namirnice, samo su neki od aduta ove krasotice.

Interijer je uređen u klasičnom rustikalnom stilu koji je savršen kako bi se u potpunosti mogli prepustiti morskom i mediteranskom doživljaju ovog veličanstvenog bisera stvorenog za čarobno ljetovanje iz snova.

Ukoliko ste u mogućnosti izdvojiti pozamašnu svotu novaca za ljetovanje, svoj boravak možete bukirati na LINKU.