FOTO by Instagram @villafuzine

Putovanja

Villa Fužine najljepši je dio Gorskog kotara

Mia Vodopija 17. siječnja 2022.

Jednom kada ju posjetite, uvijek ćete se poželjeti vratiti!

Kada pomislite na pravi odmor, što vam padne na pamet? Mir, tišina, čista i neiskvarena priroda, odlična hrana i osoba s kojom želite provoditi vrijeme. Iako neki asociraju odmor s morem, a neki s planinama, mi ga asociramo s Fužinama!

Fužine i Gorski kotar sinonim su za pravi odmor, a razlog tome su i brojne šarmantne planinske kućice koje nas svojim sadržajima ostavljaju bez teksta, a upravo jedna takva nalazi se u ovoj zelenoj oazi Lijepe Naše.

Villa Fužine, luksuzna drvena kuća nalazi se blizu samog centra Fužina. Smjestila se na brijegu poviše fužinskog jezera Bajer s kojega pruža pogled koji oduzima dah.

Unutrašnjost Ville Fužine još je i ljepša… nećete se htjeti vratiti kada je jednom posjetite. Dnevni boravak krasi kamin rustikalnog štiha, baš kao i udobne kožne garniture zbog čega je atmosfera u ovoj planinskoj kolibi topla i sanjiva.

Čak tri spavaće sobe i dvije kupaonice krase ovu fužinsku krasoticu. Kuhinja s blagovaonicom je vrlo prostrana, što je savršeno za ona lijena jutra kada želite napraviti palačinke za doručak.

Okućnica također nudi sadržaje za savršen odmor. Ako posjetite Villu Fužine za toplijih mjeseci i ako volite roštiljati, kuća ima moderan roštilj, a također ima i jacuzzi koji je savršena lokacija za mnoge Instagram fotke.

Na kraju, zaključujemo da je ova fužinska drvena kuća idealna za uživanje i ljeti i zimi.