Dekor

Vilenjakove noge za bor  – HIT proizvod koji ovog Božića morate imati!

Viktoria Mikulić 31. listopada 2019.

Ovaj božićni dekor svakome će izmamiti osmijeh na licu!

Domaći brend Gumbek već nas je ranije osvojio unikatnim okvirima za sve prigode, a sada ponovno očaravaju božićnim asortimanom. Dekor za božićno drvce iz godine u godinu postaje sve atraktivniji i ponekad se teško odlučiti što uopće staviti na bor.

Svaki detalj posebno nas veseli jer Božić i jest namijenjen tome da unosi radost u naša srca. Naravno, ne možemo si priuštiti baš sve, no to nije ni potrebno jer će nekoliko dodataka biti sasvim dovoljno da naša jelka bude glavna zvijezda.

Iako su im okviri s gumbekima osnovna djelatnost, raskošnu božićnu ponudu domaćeg brenda nismo mogli zaobići.

Pronašli smo jedinstvene kuglice s mašnama unutar kojih se nalaze kristali u desetak različitih nijansi, a iste se mogu personalizirati natpisima u glitter bojama.

Za sve ljubitelje mašnica odlična je vijest da se mogu kupiti i samostalno. No šećer na kraju koji ne možete ne primijetiti preslatke su nogice za bor, baš poput onih od najvjernijih pomagača Djeda Božićnjaka – vilenjaka.

 

Njihova dužina je 75 cm, a postavljaju se tako da se neprimjetna drvena drška prikvači za grane i stabilnost je zagarantirana. U zeleno-crveno-bijelom ruhu u svaki će interijer dodati dašak živahnosti.

Također, ono bez čega nijedno božićno drvce ne bi bilo potpuno je vrh bora. Većinom smo navikli na oblik zvijezde, no kreativan tim iz Gumbeka došao je na ideju da bi standardni dekor mogli zamijeniti kapom Djeda Božićnjaka s detaljem imele. Ovaj ukras može se personalizirati natpisom po želji, a krase ga i dugi rukavi koji pokrivaju gornji dio bora.

Ako želite da i vaša božićna jelka bude u centru pozornosti, savjetujemo da nabavite ove ukrase koji nemaju konkurencije.

Za detaljnije informacije i cijene božićnog dekora domaćeg brenda Gumbek posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!

#blagdanska IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Gumbek, jednoj sretnici uljepšat ćemo božićnu jelku vilenjakovim nogama za bor i ogromnom kapom Djeda Božićnjaka. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica ovih simpatičnih rekvizita za bor je Antonija Vučić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.