FOTO by Instagram @likeabossmov / @thegentlemen

Film

Vikend komedije uz koje ćemo plakati od smijeha

Krešimir Šustić 24. veljače 2022.

Što drugo preostaje nego smijati se?

Ako ste lijepo nedjeljno vrijeme odlučili provesti u prirodi, večer je idealna za zaokružiti vikend jednom komedijom.

Budući da znamo da je sutra ponedjeljak, smijeh nam je prijeko potreban i trebat će nam pozitive za preživjeti novi radni tjedan.

Da nam smijeha neće nedostajati, za to su se pobrinuli omiljeni glumci koji u ovim urnebesnim komedijama dolaze na naše ekrane. U nastavku vam donosimo filmove uz koje ćete doslovno plakati od smijeha, jer što nam drugo preostaje?

Like a Boss

Mia i Mel su dvije dugogodišnje prijateljice koje vode obrt za prodaju kozmetike, no kada im posao krene nizbrdo, spas će se pojaviti u obliku Claire Lune, vlasnice milijarderske kompanije koja želi investirati u njihovu tvrtku. No prijateljice ni ne slute da Claire ima i svoje vlastite, pohlepne planove.

The Gentlemen

The Gentleman prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona koji je stvorio vrlo profitabilno carstvo marihuane u Londonu. Kada se pročuje da on traži način kako uzeti novce i izaći iz tog posla to pokreće zavjere, sheme, primanje mita i ucjene u pokušaju krađe njegove domene ispod njega.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Nakon prekida s Jokerom, superzlikovka Harley Quinn pokušava pronaći svoje mjesto u Gothamu, samo da bi se na kraju pridružila atipičnom ženskom timu kako bi zajedno spasile djevojčicu Cassandru Cain od manijakalnog sadista Romana Sionisa i njegovog odanog lakeja, Victora Zsasza.

Emma

Klasični roman koji je nadahnuo Clueless dobiva urnebesnu preobrazbu u ovoj novoj adaptaciji. Emma je jedina od heroina Jane Austen koja se ne mora udavati za bogataše kako bi pronašla ljubav prema sebi i svojim prijateljima, ignorirajući ono što je (i tko) ispred nje.

Irresistible

Od pisca / redatelja Jona Stewarta dolazi komedija političkog savjetnika demokrata koji pomaže umirovljenom bivšem pukovniku da se kandidira za gradonačelnika u malom gradu Wisconsinu.

In the heights

Ljetni događaj na kojem su ulice stvorene od glazbe i mali snovi postaju veliki. Neposredno ispred stanice podzemne željeznice 181. ulice, kaleidoskop snova okuplja ovu živahnu i usko povezanu zajednicu. Na raskrižju svega je simpatični, magnetski vlasnik koji od svoje svakodnevne zarade štedi svaki peni, a pjeva o boljem životu.

Free guy

Reynolds glumi Guya, djelatnika banke koji otkriva da je NPC (non-player character) u video igri otvorenog svijeta kojoj je potreban heroj. Glumac koji izvrsno balansira između akcijske i komedijaške zvijezde ovoga ljeta ćemo gledati u novoj akcijskoj sci-fi komediji.

Bill & Ted 3: Face the music

Treći nastavak ove omiljene komedije u kom se radnja dešava u sadašnjosti, gdje su Bill i Ted već odrasli ljudi i imaju obitelji. Ipak, svakodnevnicu im prekida putnik iz budućnosti koji im kaže da jedino njhova pjesma može spasiti svijet i tako počinje nova rock’n’roll avantura.