VIJEST DANA: McDonald’s konačno dostavlja na naše adrese!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2019.

Tko je za McBreakfast?

Tost s rastopljenim sirom i šunkom, dupli cheese, Big Mac, pomfrit, Mc Sundae, kava s mlijekom, pita od jabuka, Mc Country, štogod više preferirali, zasigurno vam je barem nekoliko puta došlo da ove namirnice naručite na vlastitu adresu.

Neki zagrebački kvartovi od danas i imaju tu privilegiju da sočnu hranu iz McDonald’sa jedu iz udobnosti svog naslonjača. Prva tri restorana koja će imati ovu sjajnu mogućnost su Pothodnik, zatim Vrapče i Kvaternikov trg, dok će se drugi morati još malo strpjeti, otkrio je za Tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj.

‘Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke’, izjavio je Pavliček navodeći pritom bitnu informaciju da će se dostava hrane svesti svega na najviše pola sata te da će se truditi smanjiti je i na 20 minuta.

Iako konstantno unošenja ‘fast fooda’ nije nešto s čime se možemo pohvaliti, svejedno ne možemo odoljeti jednom jedinom McDonald’su i nezamjenjivim poslasticama, barem tu i tamo…