FOTO by Instagram @willsmith

Poznati

VIDEO: Will Smith pokušao je Jasonu Derulu dati lekcije iz golfa, no nije se dobro završilo

Krešimir Šustić 11. kolovoza 2020.

Možda da se Jason ipak ostavi palice i primi mikrofona

Jedna od prednosti društvenih mreža je ta da u svako doba dana i noći možemo naići na zanimljive objave brojnih korisnika koje nas nasmiju do suza.

No posebnu draž imaju one fotke i videozapisi koje objavljuju svjetski poznate zvijezde i pokazuju kako provode svakodnevicu na urnebesan način.

Jedan takav video u kojem su glavni akteri hollywoodski glumac Will Smith i pjevač Jason Derulo, jučer je postao viralni HIT na Instagramu i proširio se internetom.

Znamo da je američki pjevač za vrijeme karantene provodio dane snimajući svoje plesne pokrete za Tik Tok i time zabavljao milijune diljem svijeta, no ovoga puta “partner u zločinu” bio je omiljeni glumac koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji “Princ s Bel Aira”.

Will Smith je odlučio svom prijatelju dati neke osnovne lekcije iz golfa, a s obzirom na to da je ostao bez prednjih zubi, što možete vidjeti u videozapisu koji slijedi, to se na kraju nije pokazalo kao najbolja ideja.

View this post on Instagram

And we never saw @jasonderulo again

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Dok pjevač stoji nagnut, savijenih koljena, spreman za polazak, Smith stupa van kako bi mu rekao da još uvijek ne zamahuje, ali Derulo zamahne palicom iza sebe, udarajući ga u lice.

Glumac je video objavio na svom Instagramu i prikupio više od 5,7 milijuna pregleda, a ispod isječka Jason je komentirao: “Znam dobrog stomatologa… pošalji mu poruku.”

U kasnijoj objavi na Instagramu, pokazali su da ih malena nesreća nije razdvojila, već su sa smiješkom pozirali uz opis: “Moram prestati pozivati ​​Derula.”