FOTO by indecisionandcake / libgerber

Zabava

VIDEO: Ukrasite svoj vrt originalnim magičnim šatorom za djecu

Krešimir Šustić 21. svibnja 2020.

Prirodna zelena kupola u kojoj će vaši najmlađi obožavati provoditi vrijeme!

Za neke je to klasik iz djetinjstva, za druge fantastično novo iskustvo, a baš sada kada je ljeto iza ugla, pravi je trenutak da ukrasite svoje dvorište nečim originalnim u čemu će vaši najmlađi uživati cijeli dan.

Photo: tkolins

Ovaj šator prava je stvar za sve roditelje koji žele nešto zabavno i privlačno za svoju djecu, a ne samo da vam mogu pomoći pri izradi, već ih možete naučiti i kako pomoći biljkama da rastu.

Photo: libgerber

U čarobnoj zelenoj kupoli pronaći će predah od svakodnevnih aktivnosti, a boravak na zraku i u prirodi dobro će utjecati na njihovo zdravlje.

Sve što trebate za ovaj maleni projekt su stupovi, vrpce ili uzice, zemlja i sjemenke biljka penjačica.

Photo: tereza_najs_cz

Mladi i stari naraštaji koji grade šatore dodaju nešto čarobno u svoje vrtove znajući da pritom rade nešto dobro za prirodu i ne zagađuju je, već samo isključivo prirodnim materijalima grade preslatku utvrdu.

Photo: sunshine81158

Video koji smo priložili pokazuje vam kako da korak po korak izgradite savršeno gnijezdo, a potrebna vam je samo dobra volja i mala doza kreativnosti koja će za tren obaviti cjelokupan posao.

Vrijeme je da zasučete rukave, okupite najmlađe članove obitelji i bacite se u izradu magičnog utočišta u kojem bismo i mi željeli provoditi vruće dane.

U nastavku pogledajte neke od ideja koje će vam biti pomoć i olakšati vam zabavne trenutke stvaranja vašeg umjetničkog djela.

Photo: sunshine81158
Photo: tereza_najs_cz
Photo: thecitystead
Photo: libgerber